Ako ste od onih koji tečni puder, zbog težine na licu, odlažu čim krene malo toplije vreme- STOP! Uspeli smo da pronađemo laganije strukture koje će vam savršeno odgovarati u letnjim danima. 

Za perfektan make up look, puder je jedan od najvažnijih beauty proizvoda jer čini baznu podlogu koja mora biti perfektna ukoliko želimo savršen ten.

Tokom visokih temperatura smo primorani da menjamo proizvode koje koristimo u svojoj beauty rutini i prilagođavamo ih novim vremenskim uslovima, a zato jedan od većih zadataka je izabrati odgovarajući tečni puder koji je izdržljiv na visokim temperaturama. Najbolje su lagane formule koje koži daju prirodan sjaj, a uvek bi trebalo imati na umu da je tečna podloga prvi i najvažniji korak šminkanja.

Srećom, na tržištu danas postoji pregršt sjajnih pudera koji na licu neće stvoriti osećaj maske i težine, kao što je to bio čest slučaj ranije.

Ukoliko težimo besprekornom tenu, od pudera tražimo da savršeno prijanja licu, daje efekat sveže i odmorne kože, blistavost i jedrinu licu.

Za svakodnevni prolećni make up look od velike pomoći je imati u svom neseseru barem jedan lagani tečni puder koji će na savršen način matirati lice, ali ostaviti dašak prirodnog sjaja i pritom umanjiti nepravilnosti.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira pudera koji sigurno neće razočarati, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih tečnih varijanti!

  • BOURJOIS HEALTHY MIX
bourjois puder
screenshot/lilly.rs 
  •  LOREAL TRUE MATCH
loreal tečni puder
lilly.rs 
  • MAKE UP FOREVER ULTRA HD
make up for ever tečni puder
screenshoot/sephora.com