3 MAKEUP TRIKA ZA GLAMUROZNE TREPAVICE: Korak #1 nikako ne smete da preskočite

Kako da trepavice izgledaju duže i gušće, otkrivamo vam u nastavku...

Trikovi uz koje će vam trepavice izgledati veće
Freepik 

Sigurni smo da ste već savladala osnovne tehnike nanošenja makeup-a, ali uvek postoje neki makeup trikovi koji nam mogu promaknuti, a koji čine ogromnu razliku u završnom izgledu.

Zato smo za vas ovoga puta izdvojili tri makeup trika za nanošenje maskare koji će vaše trepavice učiniti posebno gustima i glamuroznima.

1. Uvijanje trepavica

Pre samog nanošenja maskare, nikako nemojte preskakati uvijanje trepavica uvijačem. Time ćete pripremiti svoje trepavice za nanošenje makeup-a i dati im posebno elegantan izgled koji će na kraju i vaše oči učiniti otvorenijima i istaknutijima. Osim toga, one će izgledati duže i glamuroznije.

nikako nemojte preskakati uvijanje trepavica uvijačem.
Instagram 

2. Nanošenje maskare

Prilikom nanošenja maskare, pazite da počnete što bliže korenu trepavica te da ju nanesete celom njihovom dužinom. Osim toga, važan je pokret kojim nanosite maskaru. Naime, nije dovoljno samo “izvući” prema gore, već pokušajte četkicu istovremeno pomerati horizontalno, odnosno lagano levo-desno. To će vašim trepavicama dati dodatnu dozu gustoće i volumena.

3. Slojevitost

Tajna voluminoznih trepavica je u slojevitom nanošenju maskare. Počnite s malo proizvoda na četkici i nanesite prvi sloj a zatim pričekajte da se on dobro osuši kako biste izbegli grudvice na vašim trepavicama. Zatim nanesite drugi sloj. Možete naneti onoliko slojeva koliko je potrebno da postignete željeni volumen, a možete koristiti i maskare različitih formula ukoliko ih imate.

nije dovoljno samo “izvući” prema gore, već pokušajte četkicu istovremeno pomerati horizontalno
Shutterstock 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši