MIXIE JE ZVANIČNO OMILJENA FRIZURA U SALONIMA: Lako se stilizuje, a izgleda odlično i bez feniranja

Ove godine, pored bixie frizure, već postoji jedna, malo smelija frizura za koju se čini da će vladati - mixie!

Želite lokne, ali ne želite da oštećujete kosu uređajima na bazi toplote? Isprobajte lokne na traku!
Shutterstock 

Skoro svake godine postoji bar jedna smela frizura koja dominira kada su u pitanju beauty trendovi. Priča se o mnogim trendovima, ali samo neki su na vrhu liste najtraženijih frizura u salonima.

Ovo će definitivno biti jedna od onih frizura, posebno za one koji se osećaju dovoljno hrabrima za promene. Ove godine, pored bixie frizure, već postoji jedna, malo smelija frizura za koju se čini da će vladati - mixie!

Mixie frizura je zaista zabavna i edgy, a moći ćete da je vidite svuda u 2022. To je miks fudbalerke i pixie frizure - napred je kratka, pozadi duža.

Look je zapravo zasnovan na wolfie frizuri, ali sa preokretom, i idealan je za one koji žele da eksperimentišu sa kratkom kosom.

MIXIE FIZURI NE TREBA MNOGO DA BI IZGLEDA ODLIČNO

Svaki dan usvajamo nove, ali i menjamo neke stare beauty navike, ali jedno ostaje isto - želimo da što manje vremena ulažemo u frizuru. Zato tražimo frizure koje su jednostavne i zahtevaje malo ili nimalo stilizovanja. Mixie je idealna za one koji traže jednostavnu frizuru u koju ne morate da ulažete mnogo vremena da biste u svakom trenutku izgledali sjajno, bez upotrebe toplih aparata za stilizovanja.

Dobra vest je da je mixie u osnovi univerzalna frizura i pristaje svim tipovima i teksturama kose. Tankoj kosi može dati dodatni volumen i teksturu, a pristaje i gustoj, kao i talasastoj kosi. To je vrlo „slobodna“ frizura koja nije previše stilizovana ili preopterećena.

Ako ste spremni da rezervišete svoj termin u salonu, ne zaboravite da ponesete nekoliko fotografija ove frizure, kako biste ih mogli pokazati svom frizeru. Oni će vam reći koji tačno model će najbolje pristajati vašoj kosi. Mixie može biti malo kraći, ali i duži, šta god vam više odgovara i kakav izgled želite da kreirate sa ovom zaista raznovrsnom frizurom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši