Već se danima priča o nastavku čuvene serije "Seks i grad - I tek tako" i nekim neočekivanim obrtima koje su novi nastavci doneli.

U seriji se pojavljuje i novi lik, Lisa Tod Viksli, koja će se pridružiti Keri, Mirandi i Šarlot, a već nakon premijernih epizoda zapamćena je po genijalnoj frizuri.

Lisu tumači Nikol Eri Parker, a u "I tek tako" se pojavila s valovitim bobom, a stručnjaci već sad kažu kako je takav bob sjajan odabir za 2022. i predviđaju veliku popularnost.

U nekoliko scena videli smo Lisu, a osim genijalnog stajlinga, za oko nam je odmah zapala njena savršena tekstura opuštenih talasa.

Lisina frizura jedna je od najpopularnijih, tvrde frizeri.
Youtube 

Stilistkinja frizura u seriji Nekoja Džensi na društvenim je mrežama podelila video gde vidimo kako stilizuje Nikol, a rezultat je frizura koja je nosiva za svaki dan, kao i u posebnim prilikama, a upravo je i volimo  zbog njene svestranosti.

Talasi su posebni zbog svoje "nonšalantnosti", a da bi se postigao takav efekt, stilistkinja kose prvo je kosu podelila u manje sekcije, a zatim je stilizuje s uređajem za uvijanje kose, a zadnji centimetar kose ostavila je ravnim, kako bi frizura dobila moderan prizvuk.

Kako bi kosa dobila na dinamici, iz Glamoura savetuju da na kosu nanesete sprej za teksturu pre oblikovanja, a nakon stilizovanja kosu učvrstite lakom za kosu.

Stručnjaci kažu kako bi godina pred nama mogla biti godina talasastog boba, i to zahvaljujući seriji "I tek tako".