Vida Medić

Završivši Fakultet likovnih umetnosti, smer slikarstvo, Vida se posvetila triatlonu, te je naša najbolja devojka u ovom sportu, članica Olimpijske reprezentacije i vicešampionka Balkana. Triatlon je sportska disciplina koja uključuje trčanje, plivanje i vožnju bicikla. Prošle godine preselila se u Portugal kako bi nastavila sa pripremama za Olimpijadu u Tokiju, ali nažalost celokupna situacija je to i sprečila. Te se Vida vratila u Beograd i razvila biznis pravljenja maski za lice Neoma. Trenutno je u blagom predahu od treninga, jer se ne održavaju takmičenja, ali kako kaže nikad se ne zna gde će je život navesti.

Iris Jović Vujaković

Iris je mlada tekvondistkinja koja se praktično od malih nogu bavi ovim sportom. Osvajala je brojne medalje kod nas, u regionu i Evropi. Nakon rumskog kluba Zmaj, pre dve godine je prešla u beogradski klub Galeb u kom je i Milica Mandić. Iris je trenutno treća godina DIF-a i kako kaže pandemija je teško uticala na nju i sve koji se profesionalno bave sportom. Trenutno nije sigurna u kom će pravcu ići njena karijera, da li će ostati takmičar ili će postati trener. "Zavisi kako se poklopi situacija i kako se ja budem osećala, ali u svakom slučajevu izašla sam zrelija i snažnija iz ove situacije", ističe ona.

Milica Emini

Milica je izrazito uspešna u polju atletike - 2016. je u disciplini trčanje sa preponama ušla u polufinale Evropskog prvenstva za juniore, a 2017. godine je osvojila prvo mesto na Balkanijadi za juniore i treće mesto na istom takmičenju, ali u seniorskoj kategoriji. Do sada nastavljala je takmičenja, nekad uspešno, nekad manje uspešno, ali nije odustajala. Početkom godine u Budimpešti je 60 metara sa preponama istrčala za 8,50 sekundi. Članica je novosadskog kluba Vojvodina.