"SA NJOM JE BIO ZBOG SLAVE" Glumica raskinula vezu sa 10 godina mlađim nakon što je shvatila da je iskorišćava

Nakon početnog zanosa i sreće, glumici su do glave došli saveti prijatelja

Notorious P.A.P. / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica, 42-godišnja Kejti Holms, navodno je odlučila da definitivno stavi tačku na svoju jednogodišnju vezu s italijanskim kuvarom.

33-godišnji Emilio Vitolo Džunior, inače je naslednik njujorškog restorana Emilio's Ballato koji se nalazi na Menhetnu.

Od navoda kako su sve bliže oltaru, preko toga da im je romansa pod velikim upitnikom jer je Kejti ćerka Suri trenutno prioritet, da bi u definitivno došli do raskida koji je inicirala Holms, nekadašnja supruga Toma Kruza.

"Kejti je odlučila da raskine nakon što je stekla loš predosećaj o njihovoj vezi. Činilo joj se da se ne slažu dobro, pa je odlučila da se povuči. Čak je počela da se pita ima li Emilio skrivene motive u toj vezi.

U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu. Zaslepila ju je ljubav i odbijala je da sluša prijateljske savete, ali kad je faza prvih leptirića u stomaku završila, počela je da se preispituje jesu li oni zapravo celo vreme bili u pravu", otkrio je neimenovani izvor za In Touch Weekly.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kuvar navodno raskid ne prihvata olako. Iako je u vezu s Kejti ušao dok je još uvek bio veren s partnerkom Rejčel Emons, izgleda kako se ipak zaljubio u Holms i nada se da će njih dvoje uspeti da kako bi mogli da nastave gde su stali sa svojim odnosom.

Tvrdnje tabloida zasad još nisu potvrđene. Neki mediji navode da ih nema zajedno u javnosti u poslednje vreme samo zato što su oboje okupirani poslovnim obavezama. Glumica trenutno snima novi projekt ‘The Watergate Girl’, dok Vitolo pomaže ocu u porodičnom restoranu.