SAD JE ZAISTA KRAJ: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično saopštili da su raskinuli veridbu

Dženifer i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem

Shutterstock

Poslednjih dana mnogo se nagađa o raskidu veridbeDženifer Lopez (51) i bivše bejzbol zvezde, Aleksa Rodrigeza (45). Te zajedno su, te nisu, a najnoviji navodi ne idu u korist tvrdnji da u njihovoj vezi odavno ne cvetaju ruže.

Sada su, zaista, okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa.

 Naime, Džen i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem. Njih dvoje su vest otkrili u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za "Today":

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - piše u zvaničnoj objavi za medije.

Shutterstock 

Ova vest je prvi put kružila u martu ove godine kada su američki mediji tvrdili da su raskinuli veridbu, ali više izvora je tada reklo da njih dvoje "nikada nisu zvanično raskinuli" i da su i dalje bili zajedno.

- Svi navodi su netačni, radimo na nekim stvarima - rekla je tada Džej Lo.

Podsetimo, Dženifer i Aleks su vest o veridbi na Bahamima objavili 2019. godine, nakon dve godine veze. Venčanje su odlagali već dva puta, a pevačica je o toj temi javno progovorila pre nekoliko meseci.

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Podsetimo, mediji su nedavno nagađali da je vezi presudilo navodno Aleksovo neverstvo sa rijaliti zvezdom Medison Le Kroj.

Instagram 

Ove navode je demantovala i sama Medison rekavši: 

-Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom -  stajalo je u njenoj izjavi.

Pevačica iza sebe ima tri braka, a iz poslednjeg koji je bio sa kolegom Markom Entonijem ima 13-godišnje blizance, a bila je i verena za glumca Bena Afleka.