ZORANNAH U VEZI SA 9 GODINA MLAĐIM FUDBALEROM? Uživaju na LUX destinaciji, a jedan DETALJ ih je odao

Zorana Jovanović Zorannah navodno ima novog i to 9 godina mlađeg dečka.

pritnscreen/instagram

Zorana Jovanović trenutno odmara u Budvi, ali ako je verovati Instagram storijima, nije sama. Da uz nju su njeni najbliži prijatelji, ali i jedna posebna osoba.

Naime, poznata influenserka navodno ima novog izabranika a to je, ni manje, ni više, 9 godina mlađi crnogorski fubaler Luka Račić. Njih je odalo to što su oboje podelili isti pogled sa terase hotela u kom su odseli, ali i pre toga su, nekoliko dana ranije, podelili storije iz jednog beogradskog restorana u kom su sedeli.

This browser does not support the video element.

Zoranah i fudbaler Luka Račić u vezi?! Ova lokacija ih odala  Instagram/lukaracic57

Inače, razlika u objavljivanju njihovih storija je bila samo minut, a oboje su snimili sam zalazak sunca, što je bilo dovoljno da njeni pratioci saberu dva i dva i shvate da između nje i zgodnog fudbalera ima nečeg višeg od pukog druženja.

pritntscreen/instagram 

Kako tvrde izvori bliski paru, oni sve više vremena provode zajedno.

- Smeškali su se sve vreme... Zorana je imala šeširić i naočare. Delovalo je kao da pokušava da ostane neprimećena, ali se videlo da uživa u Lukinom društvu - rekao je izvor za Telegraf.

Luka je od Zorane mlađi devet godina, profesionalni je fudbaler, i igrao je za juniorsku Dansku reprezentaciju.

Oni se več neko vreme prate na Instagramu, gde redovno jedno drugome lajkuju objave. Inače, kada je reč o Zoraninim bišim momcima, jedina "javna" veza bila je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem.

printscreen/instagram 

Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja, nakon čega je blogerka spakovala kofere vratile se u svoj stan u Beogradu, budući da su njih dvoje i živeli zajedno, najpre u Belgiji gde je on igrao za fudbalski klub Gent, a potom u Francuskoj gde je Danijel igrao za Metz.

pritnscreen/instagram 

Zoranu Jovanović povezivali su i sa Baka Prasetom, zbog čega je navodno raskinula sa fudbalerom Bobanom Nikolovim. Problem je navodno bila njegova ljubomora, te joj je, upravo zbog jutjubera, često pravio scene.

youtube printscreen 

Zoranino ime zapravo često su povezivali sa fudbalerima, te je prošlog leta postojala priča i da je u vezi sa Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu, međutim priču su demantovali i istakli da su samo prijatelji.

pritntscreen/instagram 

Takođe, zanimljivo je bilo i da su influenserku svojevremeno povezivali u isto vreme sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, ali i sa teniserom Damirom Džumhurom.

printscreen/instagram 

Tada su navodni bliski izvori influenserke potvrdili da je Zorana otpočela vezu sa Damirom i Mateom otpočela u isto vreme, a kako se njih dvojica ne poznaju, nije ni slutila da će ikada saznati da "sedi na dve stolice". Kako se tada pisalo, Zorana i Mateo najpre su bili prijatelji, a onda su se pojavile iskrice, međutim, u to vreme je uveliko bila u priči sa teniserom. Tokom prvih nedelja veze svaki slobodni trenutak provodila je sa Mateom, ali Damir nije odustajao.

printscreen/instagram 

"Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i ne zna šta će biti s tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila uverena da se za njenu vezu ne može saznati, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea", navodi izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara čitavo vreme.

"Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča. Pozvao je Zorannah, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu", ispričao je izvor. Navodno joj nisu pomogle ni suze ni molbe, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i ne želi da je vidi ni čuje ikad više u životu.

Da li će sada veza sa crnogorskim fudbalerom potrajati, ostaje da vidimo, a kako je ranije Zorannah komentarisala svoj ljubavni život, ukoliko ste propustili, pogledajte u videu na kraju teksta.

This browser does not support the video element.

AKO ŽIVI U SRBIJI, ZA MENE NE POSTOJI! Zorannah ŠOKIRALA izjavom u Kontra šouu, Gastoz i Mladenovićka zatečeni: Ubiće je ljudi  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!