Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, je blogerka za čiju se privatnost mnogi interesuju, posebno kada su ljubavne veze u pitanju. Mediji su je uglavnom povezivali sa sportistima, a ona je jednom prilikom potvrdila da su dve veze istinite.

„Sećate se one španske sapunice od letos? Ostavila sina hrvatskog tajkuna zbog bosanskog tenisera... Pa, nije baš bilo tako, ali te obe stvari su bile istinite. Mateo Šarić i Damir Džumhur. Sa svim ostalim muškarcima sa kojima su me povezivali nisam imala ništa“, rekla je influenserka u jednom videu.

Takođe, ovog leta domaći mediji su pisali da je Zorannah u vezi sa bosanskim fudbalerom Erminom Bičakčićem, koji je bio sa njom na Mikonosu. Ipak, blogerka se tada oglasila na društvenim mrežama i otkrila da su samo prijatelji.

Ovoga puta, Zorannah je svom Instagram storiju istakla da izbor partnera utiče na sve u životu.

„Muškarac ili žena koji će vam biti partner utiču na sve u vašem životu: na vaše mentalno zdravlje, vaš duševni mir, ljubav u vama, vašu sreću, kako prolazite kroz tragedije, vaš uspeh, kako će vaša deca biti odgajana i mnogo više. Birajte vrlo mudro“, objavila je ona.