POKUŠALA SLAVNOM GLUMCU DA PODVALI ĆERKU NAKON ŠTO JE SPAVALA S VIŠE MUŠKARACA: Danas se krije zbog neuspelih operacija

Slavna manekenka Dženis Dikinson verovala je da Silvester Stalone otac njene ćerke, međutim nakon DNK analize otkrilo se da je otac poznati režiser

AFC / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Silvester Stalone (75) u skladnom je braku 25 godina s bivšom manekenkom Dženifer Flavin (53) s kojom ima tri lepe ćerke koje privlače puno pažnje.

Nedavno je glumčeva najstarija mezimica Sofijia (25) izazvala 'pometnju' kada se pojavila u Njujorku na snimanju njegovog novog filma 'Tulsa King'.

Atraktivna plavuša nakratko se pojavila na setu kako bi zagrlila i pozdravila svog tatu, a svojom pojavom sve prisutne, uključujući i fotografe ostavila je bez daha.

GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zanimljivo je da je Silvester skoro ostao bez porodične idile koju već tako dugo živi.

"Srećna 25. godišnjica mojoj zadivljujućoj supruzi. Nema dovoljno reči da bih opisao šta je ova neverovatno nesebična, predana, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih voleo da još bude 25! Hvala ti, dušo!", napisao je glumac pre nekoliko dana.

Međutim, u jednom trenutku života Stalone nije bio siguran u ljubav prema svojoj sadašnjoj supruzi. Naime, oni su započeli vezu početkom 90-ih, a onda ju je on iznenada ostavio i to pismom. Razlog za to je bila Dženis Dikinson (67), nekadašnji supermodel i seks simbol.

Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dženis je uverila Silvestera da nosi njegovu ćerku nakon čega ju je on zaprosio. Ipak, kada je manekenka rodila ćerku Savanu, koja danas ima 28 godina, par je raskinuo.

DNK test je otkrio da Stalone nije otac njenog deteta, a posle je manekenka o svemu progovorila u svojoj autobiografiji 'No Lifeguard On Duty' koju je objavila 2002.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podigla je prašinu priznanjem da je za nekoliko dana spavala s tri muškarca pa zato nije znala ko je otac. DNK test je pokazao da je otac njene ćerke filmski producent Miajkl Birnbaum.

Inače, Dženis poslednjih godina izbegava pojavljivanja u javnosti jer je svoju prirodnu lepotu uništila plastičnim operacijama. Kada i izađe iz kuće, skriva svoje lice šeširima i sunčanim naočarima.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bivši supermodel je od 2016. u braku s Robertom Garnerom, a pre njega se udavala tri puta. S drugim suprugom, televizijskim producentom Sajmonom Fieldsom (66) dobila je sina Nejtana (35). 

Poslednjih godina je na udrau zbog preteranog korišćenja fotošopa, a kako je izgledala nekada pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Koliko se manekenka promenila od početka karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!