Britanska glumica Danijela Vestbruk mesecima se hvali životom na visokoj nozi. Na njenim storijima su često luskuzne sobe, egzotična putovanja... sve ono o čemu "obični smrtnici" nažalost, mogu samo da sanjaju.

Međutim, ništa to može da ne bi bilo čudno, da nekadašnja zvezda serije "EastEnders" nije pre samo godinu dana javno kukala kako "nema ni za hleb", a zbog loših životnih odluka, odnosno konzumiranja narkotika, uništila je lice zbog čega ne može da diše. Doduše, pre toga, Danijela je, poput mnogih, krenula putem bez povratka i kada su u pitanju estetske intervencije.

DAnijela Vestbruk uskoro će imati rekonstruktivnu operaciju.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

 Iako su je stručnjaci upozoravali da može doći do katastrofalnih rezultata, nekadašnja glumica nije stala dok nije preterala i uništila nekada lepo lice. Najgore od svega je i to što čak ni sada ne planira da stane.

"Jedva čekam da sve operacije budu gotove. Vratiću se svojoj najboljoj i borbenoj formi, a sledeće godine ću imati 50 godina! Spremna sam, više nego spremna za potpunu fizičku transformaciju", rekla je Danijela.

Nju uskoro čeka i rekonstuktivna operacija lica vredna 500.000 dolara, koju je dobila za džabe. Inače, 1990. kada se proslavila pomenutom ulogom, Danijela je plenila prirodnom lepotom, ali onda je sve krenulo nizbrdo nizom neuspelih operacija.

Glumica je postala zavisna od operacija, a pre nekoliko godina situacija je eskalirala kada je medijima otkrila da joj lice bukvalno truli od silnih zahvata.

Danijela Vestbruk uništila je lice intervencijama i drogom.
Instagram 

"Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu", rekla je pre nekoliko godina Danijela za "Mirror". Kako bi ojačala kosti uoči operacije, po preporuci je pila sedam litara mleka dnevno. Ekstremna operacija na koju je otišla podrazumevala je da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Zavisnost od kokaina odvela ju je u zavisnosti od plastičnih operacija na kraju ju je dovela na ulicu. "Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti", rekao je pre par godina izvor blizak glumici za "Now" magazin.

Danijela Vestbruk živela je kod prijateljice jer nije imala za hranu.
RYMI - ELLA / Backgrid UK / Profimedia 

Danijela je nekoliko puta i odlazila na rehabilitaciju, a tek od juna 2020. godine konačno je dobro. Međutim, u poslednje vreme njeni pratioci su u više navrata "podigli obrvu" zbog onoga što je objavila. Elem, nije tajna da je Danijela pokrenula i svoj OnlyFans profil, međutim, čak i da je među najplaćenijim, ne bi mogla da priušti život na tako visokoj nozi, kao što se to čini sad. Potom se saznala da je verena za misterioznog "biznismena" koji je trenutno u zatvoru, te su mnogi pomislili da je upravo on taj koji plaća svo to "bahaćenje".

Danijela je nedavno podelila i trenutak sa luksuznog letovanja, a mnogi koje je ganula pričom sada su besni. "Ona živi ko kralj, a mnogi koji su promenili život nakon loših odluka, nemaju šansu ni da nađu pristojan posao", "Zar ova žena nije kukala da nema para?", "Kako je moguće da je za tako kratko vreme vratila svoje bogatstvo? Mislim, super, ali onda neka sama plati operaciju, a neka ona bude poklonjena nekome ko stvarno nema novca", "Po kom osnovu je ona zaslužila besplatno operaciju od pola miliona dolara? Ona je lice uništla operacijama i drogom, a koliko ima mladih koji su nažalost zbog bolesti u istom stnaju, a nemaju novca da dobiju normalan život rekonstruktivnom intervencijom"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Ipak, čini se da Danijelu ništa od napisanog ne pogađa, naprotiv. Ona ide po svom, i uskoro će, kako i sama kaže "ponovo biti ona stara", a još njenih fotografija i koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Engleska glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!