U Njujorku se trenutno odvija snimanje filma ''Tulsa King'' u kojem jednu od uloga tumači i slavni Silvester Stalone, a jedna od njegove tri ćerke nije mogla da propusti priliku i poseti tatu na setu.

Sofija Stalone se tako na kratko pojavila na snimanju kako bi zagrlila i pozdravila tatu, a za sobom je sve pomela, prisutne i fotografe ostavila bez daha.

Sofija se pojavila u farmerkama svetle boje, a gore je nosila sivi top s rukavima koji je istakao njene trbušne mišiće. Uz sve to iskombinovala je belu torbicu, a na njenu pojavu niko nije ostao imun.

Sofija Stalone posetia je svog oca na snimanju filma
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Kakva lepotica", "Prirodna devojka na koju svi treba da se ugledaju", "Ona je savršenstvo bez mane", "Ma kako je samo zgodna", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Sofija Stalone zaustavila je sve kada se pojavila na snimanju
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon lepog iznenađenja koje je pružila poznatom tati, otišla je svojim putem, a Stalone je nastavio sa snimanjem.

Instagram Ćerka slavnog glumca je prava lepotica

Silvester je imao petoro dece, sinove Sejdža koji je preminuo 2012. godine i Serdžija, kao i tri ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet.

Silvester sa manekenkom Dženifer Flavin ima tri ćerke
Shutterstock 

Sopfija je najstarija od sestara koje je Silvester dobio u braku sa Dženifer Flavin, bivšom manekenkom i preduzetnicom, a venčali su se 1997. godine. Sinove je dobio s američkom glumicom i fotografkinjom Sašom Čak.

Silvester i Dženifer su u braku od 1997. godine
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!