Kažu da su ćerke Silvestera Stalonea nasledile majčinu lepotu. Holivuski glumac je oduvek bio u centru pažnje, važio je za najpoželjnijeg frajera, iako su mu mnogi zamerili što je u svoje lice ubrizgao preteranu količinu botoksa.

Ipak, Silvester Stalone se danas može pohvaliti srećnim brakom koji traje već 24 godine. Njegova supruga je Dženifer Flavin Stalone, bivša američka manekenka, a danas uspešna biznismenka i vlasnica jednog preduzeća.

Silvester Stalone je u braku sa Dženifer preko 20 godina.
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stalone i Dženifer zajedno imaju tri odrasle ćerke Sofiju (24), Sikstin (23) i Skarlet (19).

Prve korake u modelingu, Dženifer je napravila kada je imala 19 godina, a do sada se pojavila u brojnim ostvarenjima, uključujući "Holivudske žene", "Dobar dan uživo", "Američki gladijator" i "Kontender" - bokserskoj rijaliti seriji u kojoj se pojavljuje i Stalone.

Silvester Stalone obožava svoju suprugu koja se nekada bavila manekenstvom.
Shutterstock 

Osim toga, Silvesterova supruga se nakratko pojavila i u filmu iz 1990. godine - "Roki".

Dženifer je suvlasnica kompanije "Serious Skin Care" koja prodaje kozmetičke tretmane i kozmetiku preko mreže za kućnu kupovinu, ShopHQ.

Strogo vodi računa o svom izgledu i ima besprekornu kožu, a sve zahvaljujući kvalitetnom snu, kako je jednom prilikom rekla.

Supruga Silvestera Stalonea danas je uspešna biznismenka.
screenshoot/instagram 

- Znam da je 8 sati sna u današnje vreme izazov. Ali spavajte koliko god da možete. Ja svaki dan izdvojim 30 minuta da nešto pročitam ili jednostavno slušam muziku. Ponekad je dovoljno samo da sednete i malo se presaberete - rekla je svojevremeno i dodala:

- Voda je glavna u našoj kući. Svi hodamo okolo noseći flaše sa vodom. Pogotovo tokom leta. Ja imam običaj da sipam veliku čašu vode i pijuckam je lagano dok hodam kroz kuću - rekla je Dženifer.

Silvester Stalone i Dženifer Lavin imaju tri ćerke.
screenshoot/instagram 

Podsetimo, glumac često ističe da je srećan u braku, a to dokazuju i njegove mnobrojne objave na društvenim mrežama, koje su posvećene Dženifer. Tako joj je jednom prilikom javno čestitao godišnjicu braka.

- Danas slavimo 20 godina braka. Hvala ti Dženifer što si bila sjajna supruga i majka svih ovih 20 godina. Kakav sam ja srećnik - napisao je Stalone u komentaru uz zajedničku fotografiju.

Više fotografija supruge i ćerki Silvestera Stalonea, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock, screenshoot/instagram Silvester Stalone je 24 godina u braku sa bivšom manekenkom Dženifer Flavin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!