Holivudska legenda, glumac Silvester Stalone, na svojim društvenim mrežama često objavljuje porodične fotografije, a sada je za to imao poseban povod.

Naime, sa suprugom je Dženifer Flavin proslavio 25. godišnjicu braka, što je obeležio albumom njihovih zajedničkih fotografija.

"Srećna 25. godišnjica mojoj neverovatnoj supruzi. Nema dovoljno reči kojima bih opisao što ova nesebična, posvećena i strpljiva žena znači u našim životima i mogu samo poželeti sledećih 25. Hvala ti, dušo", napisao je glumac.

U komentarima se javila i sam Dženifer.

"Hvala ti, moja ljubavi. Toliko te volim i provešćemo i sledećih 25 zajedno. Nastavi da me zasmejava i tvoja sam do kraja života", napisala je.

Zajedno su dobili tri prekrasne ćerke - 25-godišnju Sofiju, 23-godišnjicu Sistin i 19-godišnju Skarlet, a glumac ne skriva ponos kada mu je porodica u pitanju. 

Silvester i Dženifer imaju tri ćerke
Shutterstock 

Inače, glumac i manekenka venčali su se u maju 1997. godine, dok je pre nje Silvester bio još dva puta u braku.

Prvi brak bio je sa glumicom Sašom Čak s kojom je dobio i dva sina. Mlađi sin Sejdž je s 36 godina preminuo od bolesti srca, dok su 43-godišnjem Serdžiju u ranoj mladosti dijagnostikovali autizam.

Silvester Stalone imao je aferu sa Dženis Dikinson
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kasnije je glumac oženio manekenku Bridžit Nilsen, ali brak je potrajao samo dve godine. Ipak, dobro se sećamo skandala i manekenke Dženis Dikinson zbog koje je umalo ostao bez supruge.

Naime, početkom 90-ih godina već je bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flavin, a onda joj je pismom saopštio da je ostavlja upravo zbog lepe manekenke. 1994. godine Dženis je rodila kći Savanu, a glumac je verovao da je reč o njegovoj ćerki pa je tako dobila i njegovo prezime.

Stalone je dugo mislio da ima vannbračnu ćerku
FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, nekoliko nedelja nakon, DNK je pokazao da Stalone ipak nije otac zbog čega su se razišli, a onda je Dženis u autobiografiji 'No Lifeguard On Duty' iz 2002. godine otkrila da je tada spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana. Ispostavilo se da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum.

Shutterstock, GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavnog glumca afera umalo nije koštala braka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!