DA LI ĆE OVO DONETI POBEDU SRBIJI? Mnogi nisu primetili veliku zajedničku stvar Konstrakte i Damiana Davida

Prošlogodišnji pobednik Evrovizije Damiano David nastupio je 2021. na Pesmi Evrovizije pod rednim brojem 24 baš kao i Konstrakta

Profimedia

U Torinu se večeras održava 66. finale takmičenja Evrovizija, a srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupa 24. po redu. Konstrakta će nastupiti s numerom "In corpore sano" koja je pokupila simpatije Evrope.

U polufinalu smo mogli da vidimo kako je cela arena tapšala i pevala sa Anom stihove "Biti zdrava" Voditelji su "skinuli" čuvenu koreografiju, a mnogi se ne sećaju da je prošlogodišnji pobednik Damijano David iz grupe "Maneskin" takođe nastupio pod rednim brojem 254.

TiKTok 

Da li će se i Konstrakti posrećiti da pobedi na Pesmi Evrovizije, ostaje da vidimo, a ono što je prošlih dana moglo da se primeti jeste da je naša predstavnica veliki favorit.

Youtube 

Konstrakta je uspela da promeni i istoriju ovog popularnog festivala tako što je jedina pedstavnica koja je pevala na latinskom.

Konstrakta  Youtube

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!