"MAJKA IZ PAKLA" NE PRESTAJE DA UNIŠTAVA ŽIVOTE DECI: Sa 14 ju je naterala da operiše nos, a sada joj brani VERIDBU

Sudeći po tome kako je majka Jolanda ranije uništavala ljubavne veze svojoj deci, mnogi misle da će tako i Beli zabraniti veribu sa Markom.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bela Hadid na prvi pogled ima sve. Sa 19 godina snimila je prvu naslovnicu za tursko izdanje Vogue-a, zavladala je modnim pistama širom sveta, godišnje zaradi 100 miliona dolara, iz uspešne je i bogate porodice, a najbolje prijateljice su joj sestra iz klana Kardašijan - Džener, kao i Hejli Biber, žena Džastina Bibera.

Ipak, u poslednje vreme sve je jasnije, ili bolje rečeno javnije, da njen uspeh ima i tamnu stranu koja polako izlazi na videlo. Sve se zahuktalo sredinom marta kada je Bela dala kontroverzni intervju za Vogue u kom je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, narušenom fizičkom zdravlju, traumatičnom detinjstvu, činjenici da je oduvek bila "ružnija" sestra i plastičnim operacijama.

Shutterstock 

Tada je ujedno priznala i da je sa 14 godina prvi put operisala nos.

Besni fanovi od tada ne prestaju sa prozivkama na račun Beline majke Jolande na raznim društvenim mrežama. Pišu da je 58-godišnja Jolanda, inače bivši model, naterala vlastitu ćerku na operaciju ne samo nosa, nego i drugih delova lica, da je psihički maltretira, brani joj da jede, kao i da svim tim zajedno joj uništava život.

Jolanda Hadid i Bela Hadid  Youtube

Ono zbog čega Belini fanovi brane modela jeste jer je ona još ranije priznala da je imala nekoliko psihičkih slomova. Osim toga, u podcastu ‘VS Voices’ otkrila je da je u prošlosti bila u nasilnim vezama te da je bila na odvikavanju od alkohola na koji se navukla zbog depresije i anksioznosti s kojima se bori. Tada je ujedno priznala, baš kao i u svom intervjuu za Vogue, da ima problema s postavljanjem granica u svim svojim odnosima, te da previše ugađa ljudima.

pritnscreen/instagram 

- Ne mogu da podnesem da neko nije zadovoljan sa mnom - rekla je Vogueu.

To je problem koji vuče još od detinjstva tokom kog je osećala kao da se njen glas ne čuje, a to potvrđuje i Jutjub koji je prepun videosadržaja u kojima Jolanda brani Điđi i Beli da jedu i ponižava ih.

Profimedia 

Na temu Belinih prerano odrađenih plastičnih operacija jedan korisnik Tvitera je izneo stvarno jak argument.

“Nijedan 14-godišnjak ne želi plastičnu operaciju tek tako, osim ako mu neko nije to toliko puta nabio na nos da je postao nesiguran”, napisao je korisnik.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Reakcije na Belin intervju se ne stišavaju, a natpise o Beli ovih dana potencira i činjenica da je u novoj vezi. Supermodel, naime, više ne skriva ljubavnu vezu sa 33-godišnjim kreativnim direktorom Markom Kalmanom s kojim je od 2020. godine.

Ovih dana su se ljubili na ulicama Rima kao da su sami na svetu, a posetili su i zlataru u kojoj su isprobavali prstenje, nakon čega su svi zaključili da možra razmišljaju o venčanju. Ipak, Jolanda je odlučila da se upleste i u ovu priču, kao što je i dosad aktivno učestvovala u ljubavnim izborima svoje dece.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, pisalo se i da je Belina veza s Weekndom bila ozbiljna, ali da ju je Jolanda uništila, kao i vezu Điđi Hadid i Zejna Malika. Pritom je posezala za najpodlijim metodama, da bi na kraju Zejna optužila da ju je pretukao i umalo udavio iako nema dokaza da se taj incident ikada dogodio onako kako ga je ona opisala. Jolanda je razdvojila i svog 22-godišnjeg sina Envara i 26-godišnju pevačicu Duu Lipu, za koju nikad nije krila da je ne podnosi.

printscreen/instagram 

Svima je ostalo u pamćenju kada je, jednom na društvenim mrežama podelila Envarovu fotografiju na kojoj je bio s Lipom, a ona ju je hladno odstranila sa fotografije. Nakon toga je bilo jasno da osmišljava plan za raskid svog sina, u čemu je na kraju i uspela. Iako je Marka prihvatila, svi bruje o tome hoće li Jolanda uništiti i ovu vezu.

I dok je Jolanda zaradila nadimak "majka iz pakla", Điđi majku javno uglavnom brani, a Bela još nije direktno prozvala majku za sve što joj je učinila. Ipak, mnogi u Belinoj priči vide sličnosti sa pričama dece koju su odgajali narcisoidni roditelji.

Instagram, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Jolanda Hadid

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!