Jolanda Hadid našla se u "nebranom grožđu" nakon što je njena mlađa ćerka Bela priznala u intervjuu za "Vogue" da je još sa 14 operisala nos.

S obzirom da je nekadašnja manekenka poznata po svojoj surovosti sa ćerkama, te da je uvek favorizovala Điđi o čemu svedoče bojni snimci na društvenim mrežama, ali i da je ćerkama branila da jedu "jer niko ne voli krupnije manekenke", kao i da se školuju, ljudi su Belino priznanje iskoristili da Jolandu žestoko iskritikuju na mrežama.

"Jolanda je--- izvinite, ali užasna majka. Podstiče poremećaje ishrane u ume buduće zarade i daje 14-godišnjoj ćerki da operiše nos", "Jolanda se udala za Palestinca, a potom se naljutila na svoju decu jer imaju fizičke osobine koje to pokazuju", "Želim da zagrlim Belu", "Jolanda uvek hvali Điđi kao kombinaciju Ralph Lauren- a i tipične američke devojke koja je dobila vipe njenih gena nego očevih, te kako je bela... a šta je sa Belom?", "Ja bih voleo da imam nosa mojih predaka", "Bela se sad kaje zbog odluke, što je samo dokaz da Jolanda nije dobro doradila svoj posao kao majka"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Mnogi su je i nazivali "majkom monstrumom", "majkom iz pakla" i slično upravo iz razloga što je Belu podsticala na operaciju nosa "jer će joj to osigurati karijeru modela".

Komentari su se dotakli i Điđi kojoj je Jolanda uništila brak sa Zejnom. Podsetimo, Zejn i nekadašnja manekenka ušli su u sukob navodno jer pevač nije odobravao to što Jolanda pokazuje lice njegove ćerke Kai u javnosti čemu svedoče brojne paparaco fotke.

Jolanda Hadid ušla je u sukob saZejnom Malikom zbog njegove ćerke Kai.
Profimedia 

 I Zejn i Điđi trudili su se svim silama da zaštite privatnost svog deteta, a nakon žustre svađe, Zejn je navodno Jolandu odgurnuo, nakon čega je pozvana policija. Zejn je kasnije priznao krivicu i prihvatio da ide na neki od programa kontrole besa.

Jolanda Hadi našla se na meti kritika jer je Belu podržala u operaciji nosa kada je imala samo 14 godina.
Profimedia 

Kada je reč o Beli, ona je istakla da se kaje zbog operacije, ali i da je to jedino što je radila od intervencija. Manekenka je progovorila i o svom narušenom psihičkom stanju koje je u jednom trenutku bilo toliko loše da nije mogla da ustane ujutru bez napada panike i mora suza, za šta su mnogi ponovo okrivili njenu majku i njen abnormalni pritisak svih ovih godina.

Jolanda Hadi optužena je da favorizuje Điđi.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jolanda se povodom svega nije oglašavala, a koliko je situacija otišla daleko svedoči i to što se na mrežama sada spominje da je ceo incident sa Malikom izmislila, te ostaje samo da vidimo u kom smeru će se situacija razvijati.

Jolanda Hadi optužena je da su joj ćerke samo izcor novca, kao i da ih maltretira.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!