Jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki današnjice, Bella Hadid, pokazala je gotovo sve na reviji Ludovica de Saint Sernina u okviru Nedelje mode u Parizu, ne ostavljajući gotovo ništa mašti onima koji su je pratili iz prvih redova.

25-godišnja Bela izgledala je besprekorno dok je samouvereno hodala u providnoj haljini bez grudnjaka, a gaćice koje je nosila ispod nje gotovo da su bile neprimetne. To je potez na koji bi se malo ko usudio, pa makar to bila i modna revija, ali sada niko ne prestaje da priča o Beli.

Bela Hadid prošetala je u goloj haljini koja je otkrila i previše.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Meni je ovo previše", "Wow, jednom rečju umetnost. Zato se ovako nešto i nosi samo na pistama. Prelepo!", "Kad pomislim da sam video sve, kad ono...uvek ima još.", "Može li biti zgodnija?", "Boginja", "Sad mi je jasno ašto svi pričaju o Beli ovih dana...", bili su samo neki od komentara na mrežama.

Bela je u Pariz stigla u pratnji svog novog dečka Marka Kalmana, a par je vest o romansi otkrio prošlog jula, kada je objavila sliku na kojoj se ljube dok su bili u Kanu.

Kako prenose strani mediji, zajedno su bili u karantinu zbog korona virusa, a pobrinuli su se da ih retko viđamo zajedno u javnosti.

Bela Hadid šeta Parizom sa dečkom.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Bela se etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u modnom svetu otkako se pojavila na sceni pre skoro deset godina. Modnu karijeru započela je 2016. godine, a ubrzo su je profesionalci modne industrije proglasili modelom godine, što joj je obezbedilo prvu reviju Victoria's Secret. 

Bella je odlučila da uđe u svet mode nakon što su njena majka Jolanda Hadid i sestra Điđi stvorile sopstvene uspešne karijere u industriji.

 Bela i Điđi Hadid su nedavno pozirale potpuno gole u ​​novoj kampanji za modnu kuću Versace, a jedna od njih imala je ogromnu zmiju omotanu oko noge. Fotografiju je na Instagramu podelila poznata dizajnerka Donatela Versace koja je napisala: „Moje Versace boginje“.

Da je Bela pravi profesionalac u svom poslu dokazuje i primer da izgleda neutrašivo pored zmije. A kako je ponela "golu" haljinu na reviji u Parizu, pogledajte u nastavku:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Bela Hadid u "goloj" haljini dokazala koliki je profesionalac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!