Bela Hadid već nekoliko meseci je u srećnoj vezi s Markom Kalmanom. On je inače prvi muškarac kog je slavna manekenka predstavila javnosti nakon kraha veze s The Weekndom.

O njima se počelo da se piše još 2015. godine, a od tada su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili. Sve je krenulo kada su viđeni na festivalu Coachelli pre nekoliko godina, a potvrda o međusobnoj hemiji veoma je brzo stigla i za javnost.

Iste godine zajedno otišli na Nedelju mode u Njujorku gde su s revije Alexandera Wanga otišli držeći se za ruke. Ali, krajem 2016. godine, počelo je da se piše o raskidu.

2015 bila je u vezi s The Weekndom
Instagram 

Belini pratitelji su bili tužni kada je okončala vezu s reperom jer su smatrali da su njih dvoje srodne duše. Međutim, Bela je krenula dalje, a čini se da ponovno ljubi.

Još u  julu 2021. godine, manekenka je objavila pomalo zamućenu fotografiju na kojoj se grli s tajanstvenim muškarcem u Francuskoj.

Prema pisanju Us Weeklyju, 25-godišnja manekenka je tada napisala: 'Vreme mog života. Zdrava, zaposlena i voljena'.

Obožavatelji su brzo otkrili identitet muškarca a to je bio Mark Kalman. Objava je u međuvremenu izbrisana, ali čini se da romansa između Bele i Marka postaje snažnija i medijski praćenija.

Bela je u julu 2021 počela da se zabavlja s Markom
screenshoot/instagram 

Ko je Mark Kalman?

Novi dečko Bele Hadid je umetnički direktor, a to znači da on ima zadnju reč kada se radi o umetničkim pravcima projekata i on smišlja ili odobrava umetničke ideje na projektu.

Njegov opus uključuje projekte sa Travisom Skotom, Milk Studios MADE Fashion Week-om, KNG Records-om i brendom naočara Smoke x Mirrors. Takođe, radio je kao modni asistent za The New York Times Style Magazine. Mark je poznat po svom radu u dizajnu odeće, pakovanju albuma i brendiranju proizvoda.

Strani mediji tvrde da par svoju vezu vešto krije od 2020. godine, a anonimni izvor je za Page Six rekao da se Bela i Mark viđaju od juna godine.

Izvori bliski paru tvrede da su Mark i Bela već dve godine zajedno
Spread Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Ako bi izašli, on bi prvi izašao, uzeo auto, a onda bi ona ušla u auto. Odvezli bi se na neko mesto, a on bi je ostavio, ali ne bi izašao i otišao parkirati auto', rekao je izvor.

'Bili su vrlo pažljivi da ih u isto vrijeme ne vide na ulici', dodaje isti izvor.

Nakon što su postali javni par, počele su da kruže šale da je Mark 'mršaviji od Bele' i da samim time 'nije muževan'. Mnoge je začudilo da je Belu privukao takav muškarac, nakon repera The Weeknda. Ipak, manekenka se ne zamara takvim komentarima i uživa u novoj ljubavi.

Mnogi obožavatelji kritikuju Belu zbog Marka
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako su se upoznali?

Prvi put su zajedno viđeni na Menhetnu, iako je Mark stajao nekoliko metara iza Bele, a upoznali su se u Njujorku. Izvor blizak Beli i Marku rekao je za E! da su se davno sreli u Njujorku jer su radili na istom projektu.

Bio je kreativac iza mnogih modnih projekata i tako su im se putevi susreli. Izvori bliski paru su za strane mediji rekli da su Bela i Mark jako srećni, zaljubljeni i oduševljeni jedan drugim.

Par se upoznao u Njujorku kada su radili na zajedničkom projektu
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što je sve zanimalo jeste odobrenje Beline porodice. Naime, njena porodica je navodno upoznala Marka i oduševljena je njime. O majci Bele Hadid, Jolandi Hadid, poslednjih se godina govori zaista svašta, a glasine da kontroliše živote svoje dece su sve glasnije.

Pratitelji su bili začuđeni da majka odobrava ovu vezu jer je inače prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njene dece. Mladi je par zadnji put viđen u Njujorku u šetnji nakon ručka.

Inače, Markov profil na Instagramu je privatan i ne želi javno da se eksponira više nego što je potrebno, a njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ABACA / Abaca Press / Profimedia Poznata manekenka već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!