Manekenka Bela Hadid (25) otvorila je dušu u podcastu VS Voices i priznala da je u prošlosti bila u "nasilnim vezama".

Bela koja inače retko priča o svom ljubavnom životu, takođe je otkrila da je imala mnogo slomova u  životu koji su uticali na njeno mentalno zdravlje, piše Page Six.

- Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše da ugađam i ljudima s kojima radim - rekla je Bela i dodala:

Manekenka Bela Hadid javno je progovorila o mentalnim problemima i nasilnim vezama
Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Tokom odrastanja, uvek sam se osećala kao da se moj glas ne čuje. Odrasla sam uz muškarce, bilo da su to bili ljubavni odnosi, porodični ili nešto treće koji su mi uvek govorili da je moj glas manje važan od njihovog.

Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se takođe moj glas nije čuo i to je uticalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih nervni slom. Mogla sam ili da se borim ili da pobegnem, priznala je manekenka.

Najveću pažnju privukla je njena veza s The Weekndom
Instagram 

Podsetimo, početkom 2022. Bela je otkrila da pati od depresije i anksioznosti koje je pokušala da umanji i kontroliše uz alkohol.

Bela je otkrila da je imala i probleme s alkoholom
Eliot / Starface / Profimedia 

- Odradila sam svoje s alkoholom. Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak počela da ptkazujem noćne izlaske za koje sam predosećala da će otići u smeru u kom neću moći da se kontrolišem, rekla je Bela  Hadid za InStyle.

Manekenka je najveću pažnju privukla dok je bila u vezi sa muzičarem The Weekndom (31) od 2015. do 2019. godine, a trenutno je u vezi s art direktorom Markom Kalmanom (33).

Strani mediji su pisali i da je bila s reperom Drejkom, NFL zvezdom Odelom Bekamom Džuniorom, modelom i influenserom Faji Kadrom.

Manekenka nije precizirala koji partner je loše uticao na nju, a kako izgleda njne novi dečko, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Spread Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ABACA / Abaca Press / Profimedia Manekenka je već neko vreme u vezi s art direktorom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!