PRAVO STANJE MADONINOG LICA: Dok na Instagramu izgleda upeglano i sređeno, paparaco fotke otkrivaju REALNU SLIKU

Madona ne prestaje da šokira javnosti svojim izgledom koji je potpuno drugačiji na Instagramu i na paparaco fotkama.

printscreen/instagram

Madona je poslednjih meseci šokira javnost svojim izgledom zbog brojnih operacija kojima se podvrgla, a najnovije fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od stvarnosti.

Kraljica popa neprestano šokira svojim izgledom poslednjih meseci zbog raznih operacija kojima je očigledno bila podvrgnuta, a njene poslednje fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od istine.

63-godišnja Madona brine o tome da sve njene fotografije na društvenim mrežama budu fotošopirane, ali njen stvarni izgled vidimo tek na paparaco fotkama.

W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ponašanje slavne pevačice u poslednje vreme iznenađuje i šokira, a zbog kompromitujućih poza u kojima se slikala, njeni fanovi su napisali da više nije ni senka onoga što je nekada bila.

Ipak, očigledno je zaljubljena, a sa mladićem je u vezi već nekoliko godina.

IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Prema TMZ-u, Madona i Ahlamalik su se upoznali 2015. godine kada je bio na audiciji za plesača u njenom timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji „Rebel Heart”, a spekulacije o njihovoj vezi počele su tek četiri godine kasnije. Madona se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podelila njihovu zajedničku fotografiju sa proslave Nove godine.

Instagram 

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Gajem Ričijem, s kojim ima dva sina. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s kraljicom popa. 

Instagram 

Od tada je mlađani dečko prati svuda, bilo da je posao ili zadovoljstvo u pitanju. Svojim ponašanjem često šokiraju javnost, no čini se da pevačica ne mari za to, a više njenih fotografija i kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!