JELENA KARLEUŠA PRIJAVILA DUŠKA DA JU JE UDARIO NA BOŽIĆ? Odbila medicinsku pomoć, a ONI su svedoci događaja

Pop diva Jelena Karleuša optužila je supruga Duška Tošića da ju je ošamario na Božić.

ATA Images

Kako domaći mediji prenose Jelena Karleuša navodno je svog supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici. 

Duško je pevačici navodno udario šamar, piše Kurir. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu.

Jelena ne želi da daje izjave, zbog čega će navodno svi morati zajedno u stanicu.

Dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici.

Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.

Instagram 

Jelena Karleuša je prijavila suprug Duška Tošića da ju je ošamario, a pevačica je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila je da ode u policijsku stanicu kako bi dala izjavu.

Kurir/Ana Denda 

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

ATA Images 

Jelena i Duško jednom drugom su 2008. godine zakleli na večnu ljubav, kada je JK već imala status zvezde, a Duško je tek započinjao fudbalsku karijeru.

Godine su im donele najveće blago, dve ćerke Niku i Atinu, ali i brojne izazove i velike gubitke - Dušku je preminio otac, a Jeleni majka Divna. Uprkos svemu, ostali su zajedno, a Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznaje da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je pevačica nedavno.

Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!