"ZAMISLITE KOLIKO ĆE BITI ZVANICA" Uraganke progovorile o svojim momcima, prave svadbu istog dana?

O ljubavnom životu devojaka iz popularne grupe "Hurricane" ne prestaje da se govori, a sada su otkrile da će sve tri napraviti svadbu istog dana.

ATA Images

Članice grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić neprestano su tema javnosti kada je njihov ljubavni život u pitanju.

Javnost su osvojile izgledom, harizmom, glasom i pesmama koje se uvek nađu u vrhu trendinga, pa samim tim i ne čudi zašto se svi raspituju o tome koji momci su osvojili srca ovih devojaka.

Ipak, Uraganke su sada otkrile da bi volele da se udaju u novoj godini, kao i da naprave svadbu istog dana. Kako kažu, uz svadbu bi volele da ujedno naprave i koncert.

ATA Images 

- Želimo da se udamo u 2022. godini. Napravićemo svadbu u isto vreme. To bi bio spektakl. Zamislite kako bi izgledale sve te zvanice na jednom mestu. Koliko bismo gostiju imale, mogle bismo lagano da ih sve pozovemo da dođu u Arenu i tu napravimo svadbu i koncert u isto vreme.

Ali svi moraju da donesu poklone, posebno koverte. Pored svadbe, želja nam je i koncert u Areni - ispričala je Sanja za Blic.

Tom prilikom devojke su otkrile i da li su u vezi.

Ksenija je najpre rekla kako je već četiri godine u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem, odnosno od samog nastanka njihove grupe "Hurricane".

Instagram 

Ivanu Nikolić mediji su prethodnih nedelja povezivali sa košarkašem Majkom Cirbesom, posebno nakon što je osvanuo snimak pevačice kako bodri košarkaše na utakmici.

- Gde mi je sad momak? Gde mi je taj muškarac? Neka nekad dođe taj muškarac da me podrži kada imam bitan događaj. Sportski sam tip i ranije sam išla na utakmice. Nemam ništa sa Majkom Cirbesom. Čestitala sam na pobedi i podržala momke - poručila je Ivana.

Instagram 

I njenu koleginicu, Sanju Vučić su u poslednje vreme povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i sa misterioznim španskim biznismenom.

- Nemanja Gudelj i ja smo bliski, ali nismo u vezi. Pre neki dan sam pročitala i da me je smuvao milioner. Kako sad to? Ja sam žena iz posla, ne trebaju mi vile i milioni - našalila se Sanja.

Instagram 

Podsetimo, u poslednje vreme se sve više šuška o raspadu popularne grupe, zbog čega su Ksenija, Ivana i Sanja nedavno oglasile.

- Od prvog dana nas razvode. To ništa nije poteklo od nas, radimo zajedno, super nam ide i to je to - rekla je Ksenija Knežević.

Nakon toga otkrile su i oko čega se najčešće svađaju.

ATA Images 

- Naravno uvek se desi sukob u smislu ''Zašto si ti danas obula štikle, ako smo rekli da ćemo patike'', u tom smislu imamo čarke, a ne da je neka ljubomorna na neku. Uvek stavljamo problem u ruke stiliste, ako stilista izabere, nema ko šta da se ljuti, osim ako se međusobno dogovorimo i zamenimo - rekla je Sanja Vučić.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!