TALENTOVANOJ BALERINI POVREDA JE OKONČALA KARIJERU Danas je USPEŠAN MODEL, ali svi pričaju samo o njenom nesrećnom braku

Životna priča Hejli Biber možda jeste bila med i mleko do nekog trenutka, ali se sve izmenilo onog trenutka kada je jedna povreda zauvek ubila san da će postati primabalerina.

Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hejli Biber poslednjih dana glavna je tema medija jer je konačno progovorila o braku sa Džastinom.

Potvrdila je ono što su mnogi odavno sumnjali - možda su danas srećni, kako tvrdi, ali postojali su trenuci kada u njihovom odnosu nije sve bilo kako treba. Naprotiv.

Zbog Džastinovih mentalnih problema malo je falilo i da se razvedu, a da još uvek nije dovoljno sigurna u njega svedoči i to što odugovlači odluku da se ostvare kao roditelji, iako je nekada žarko to priželjkivala.

Zbog ovih i sličnih izjava često je bila na meti kritika, a činilo se u jednom trenutku da je Hejli najomraženija osoba na internetu. Ipak se ona udala za muškarca čija je veza sa Selenom Gomez smatrana primerom istinske ljubavi, a mnogi su bogatu naslednicu smatrali direktno odgovornom za finalni raskid.

Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zapravo, veoma dug vremenski period Hejli je smatrana ženom bez talenta, praznoglavom bogatašicom i wanna-be modelom, s obzirom da je visoka samo 172 što je, složićete se, po mnogim merilima nedovoljna visina za bavljenje manekenstvom.

Uprkos tome, Hejli je danas jedan od uspešnijih modela, a krasila je ne samo naslovnice prestižnih modnih časopisa, već bila i zaštitno lice brojnih kapanja. Međutim, mnogi nemaju pojma da je zapravo ova devojka bila sve samo ne osoba bez talenta.

Instagram 

Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin. Hejli je veoma rano krenula na balet i zapravo bila za to veoma talentovana. Stručnjaci su joj predviđali blistavu karijeru i zapravo se govorilo da je jedna od najtalentovanijih balerina u Americi.

pritnscreen/instagram 

Pohađala je prestižnu američku školu baleta i igrala za pozorište u Majamiju. Zapravo, gledati je u kostimu, na sceni gotovo je nestvarno, ali njen san da postane primabalerina prekinule su brojne povrede, od kojih je poslednja - povreda stopala bila finalna tačka u njenoj karijeri.

Hejli je retko pričala o ovom periodu života jer je to veoma teško podnela, ali znala je da mora napred. Modelingom je krenula da se bavi dok ne smisli čime će se baviti dalje u životu, međutim, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Hejli je čak i na svom Instagramu podelila video iz tog perioda, ističući koliko joj sve to nedostaje, čime je ujedno i zapušila nagađanja da je samo "jadna mala bogatašica i Džastinova žena bez talenta".

Iako danas govori da živi život iz snova, istina je da priče da nije srećna u braku neće prestati u skorije vreme, kao i uvrede na račun "netalentovanosti" iako je situacija potpuno drugačija zapravo, a još njenih fotografija zbog kojih su tračevi o njenom odnosu sa Džastinom uopšte i počele pogledajte u galeriji ispod:

GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli i Džastin Biber