KIM KARDAŠIJAN KONAČNO POKAZALA NOVOG DEČKA: 13 godina je mlađi od nje, poznat je po POROCIMA i vezama sa SLAVNIM ŽENAMA

Kim Kardašijan snimljena je s novim dečkom, komičarem Pitom Dejvidsonom kako se drže za ruke dok ulaze u automobil.

Profimedia

Kim Kardašijan (41) i Pit Dejvidson (28) sada su zvanično u vezi, prenosi Page Sixa, a njihove navode potvrđuje i snimak koji su objavili američki mediji, gde vidimo nasmejan novopečeni par kako se drže za ruke.

Kim i Pit su početkom meseca zajedno glumili u "Saturday Night Live" kada je ona bila voditeljka, u jednom trenutku i poljubili dok su nosili maske Aladina i Jasmin, a ubrzo nakon toga snimljeni su u zabavnom parku za Noć veštica.

Iako je Kim nedavno demantovala vezu sa komičarem, paparaco slike govore drugačije, a potvrda o novom paru dolazi nakon što su Kim i Pit viđeni na zajedničkim druženjima u Njujorku i Los Anđelesu. 

Pit je, inače, prvi muškarac kog je Kim kardašijan javno pokazala od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga, repera Kanjea Vesta.

Inače, njihovo poznanstvo datira iz januara 2019. godine kada su zajedno prisustvovali rođendanskoj zabavi Kida Kudija, na koju je Kim došla u društvu bivšeg supruga, repera Kanje Vesta.

Buran ljubavni život problematičnog komičara

Kada je reč o ljubavnom životu poznatog komičara, šarmu Pita Dejvidsona nisu odolele mnoge slavne dame. Naime, poznati komičar je bio u vezi sa pevačicom Arijanom Grande, glumicom Kejt Bekinsejl i manekenkom Kajom Gerber, a nedavno je okončao vezu sa glumicom Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton".

Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Najveću slavu stekao je vezom sa Arijanom Grande, a nakon raskida sa pevačicom, pisalo se da je sišao s uma. Jedno vreme nije nastupao, onda je unzemirio javnost objavom da će se ubiti, a kada je sve to prošlo, vratio se svom poslu - "live" nastupima pred publikom.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da ne ume da skrati jezik kada bi trebalo, pokazao je na jednom od nastupa na Univerzitetu u Floridi, kada je počeo da brutalno vređa studente. Iako je član "SNL-a" i stand-upom se bavi nekoliko godina, Pit je poznatiji po svom burnom poročnom životu i vezama sa slavnim damama. Prema pisanju američkih medija, glumac je nakon raskida sa Arijanom i Kajom otišao na kliniku za odvikavaje od alkohola i narkotika.

Kako strani mediji sada prenose iskre između Kim i Pita su proradile na snimanju Saturday Night Livea, nakon čega su nastavili druženje i uplovili u romansu.

youtube printscreen