SVI MISLE DA SU BLIZNAKINJE: Emina Jahović pokazala sestru, iznenadićete se kada vidite koliko su slične

Emina Jahović ima stariju sestru Sabinu, koju ne eksponira u javnosti a pratioci su iznenađeni koliko zapravo liče.

ATA Images

Privatni život Emine Jahović nedavno je bio u žiži javnosti, najviše zbog suđenja sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, kako je navela, zbog neplaćenih alimentacija.

Iako je Mustafa podneo kontra tužbu i dokazao da je uredno sve plaćao, pevačica je nedavno ljubavni život ponovo stavila u centar pažnje. Iako se šuška da ima novog dečka, Emina najviše vremena provodi sa starijom sestrom Sabinom.

Instagram 

Osim što ih ne pokazuje javnosti, Emina ne voli ni da priča o svojim najužim članovima porodice. Za njih je neizmerno vezana, a starija sestra Sabina joj je najveća podrška.

Sličnost Sabine i Emine je blago rečeno neverovatna. Obe su brinete i deluje kao da su bliznakinje, što su svojevremeno svi prokomentarisali i mnogi vole kada ih vide zajedno.

Inače, Emina je odrasla u lekarskoj porodici. Njena majka je pedijatar, sestra je dečji psihijatar, a pevačicin otac Nusret bio je kardiohirurg. Nažalost, on je preminuo 1995. dok je Emina bila još mala.

Instagram 

Pevačica ima i brata Mirsada, koji je poznati košarkaš.

Podsetimo, Emina je dugo uređivala dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lepa pevačica iskešira.

Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva.

Instagram