"PROVODILA SAM VREME U AUTU" Adel postala predmet podsmeha nakon što je otkrila razlog preseljenja u Ameriku

Iako je zbog svojih uspeha konstantno prisutna u javnosti, Adel je ovoga puta naljutila svoje obožavoce zbog toga što je otkrila razlog preseljenja.

printscreen/youtube

Slavna britanska pevačica se nakon duže medijske pauze vratila na velika vrata i novim fotografijama mnogima postavila domaći zadatak kada su njena transformacija i izgled u pitanju.

Povodom izlaska njenog novog albuma, Adel je pre nekoliko dana komunicirala sa svojim fanovima zbog čega je postala glavna tema komentarisanja na Tviteru, a sada su nove izjave uzburkale javnost.

Naime, u poslednjem intervjuu koji je objavljen u britanskom i američkom magazinu Vogue, slavna pevačica je otkrila zašto se preselila iz Londona u Los Anđeles. Kako kaže, život u Londonu je preskup, a takav luksuz nije mogla sebi da priušti.

Youtube 

- Kuću, u kojoj živim u Los Anđelesu, nikada ne bih mogla da priuštim sebi u Londonu. Apsolutno nikad - izjavila je Adel koja u svojoj kolekciji ima čak 15 osvojenih Gremi nagrada.

Osim toga, Adel je u ovom intervjuu otkrila da je u Londonu većinu vremena provodila u automobilu ili u stanu, ističući da je oduvek maštala o tome da živi u kući koja je ispunjena dnevnom svetlošću i gde će moći da vidi nebo iz svog dvorišta.

Youtube 

Oni koji verno prate život i rad slavne pevačice, znaju da je Adel za tri kuće u Los Anđelesu izdvojila čak 30 miliona dolara, kao i da je njeno bogatstvo procenjeno na 177 miliona dolara. Prvu kuću, koja se nalazi na Beverli Hilsu, Adel je kupila 2016. godine za skoro 10 miliona dolara, a samo tri godine kasnije, pevačica je pazarila još jednu vilu koja se nalazi pored, za sličan novčani iznos. Treću kuću kupila je u maju ove godine od Nikol Riči, takođe za 10 miliona dolara.

Upravo zbog te činjenice, mnogi smatraju da Adel ova izjava nije trebala.

"Adel sa toliko novca ne može da priušti kuću u Londonu? Ko je tu lud?", "Poseduje tri kuće u Los Anđelesu, vredne 30 miliona dolara, ali ne može da kupi kuću u Londonu?", glasili su samo neki od komentara.