"20 MESECI TUGE, ZNAM DA NIJE GOTOVO" Severina nakon presude o starateljstvu podelila fotografiju sa SINOM

Severina se nakon presude kojom je dobila zajedničko starateljstvo nad sinom prvi put oglasila javno na Instagramu.

Youtube

Severina se na Instagramu oglasila prvi put nakon presude suda u Splitu, po kojoj je dobila zajedničko starateljstvo nad sinom.

"Ljubav se ljubavlju vraća", napisala je pevačica u opisu fotografije koju možete videti na njenom Instagram profilu, a na kojoj na plaži pozira sa svojim sinom.

Mrežama kruži emotivan snimak na kom je Severina tokom vikenda na nastupu u Luštici u Crnoj Gori publici dala informaciju da joj je vraćeno starateljstvo nad sinom, a u juče je sve potvrdio njen advokat Mate Matić.

"Opštinski sud u Splitu odlučio je vratiti dete Severini. Odlučeno je da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo nad detetom. Preostaje nam da vidimo hoće li se roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje", rekao je Matić za "Dnevnik.hr" i dodao:

screenshoot/instagram 

"Odluku nisam video, ali je definitivno to – to. To je bio deo našeg zahteva, da ravnopravno starateljstvo imaju majka i otac, s tim da je odlučeno da će prebivalište deteta biti kod majke“.

I sama pevačica se oglasila nakon presude.

"Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje“, stoji u Severininoj izjavi koju je dostavio njen PR tim portalu "Dnevnik.hr".

Instagram Severina

Severina je ovih dana u žiži interesovanja zbog razvoda od supruga Igora Kojića. Pevačica je potvrdila da su se ona i Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, a za svog bivšeg partnera ima samo lepe reči.

Severina je pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, a malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu.