NAJČUDNIJI POKLON KOJIM JE BEN IZNENADIO DŽEJ LO: Imao je šarmantan razlog za to, a svi se pitaju da li ga JOŠ UVEK ČUVA

Dženifer Lopez i Ben Aflek su definitivno jedan od najpopularnijih parova u istoriji šou-biznisa, a u medijima njihova veza sada puni naslovnice novina. Podsetili smo se jednog od najčudnijih poklona koje je Ben poklonio Dženifer.

Shutterstock

Ceo svet je oduševljen činjenicom da su latino diva Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili svoju ljubav nakon 17 godina od raskida veridbe, a mnogo se nađalo koji su razlozi bili za to.

Podsetimo, par je bio veren i trebali su da se venčaju 2003. godine, međutim sve je otkazano zbog preterane medijske pažnje s kojom nisu mogli da se nose. Nakon što je latino diva raskinula vezu s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ubrzo se pomirila s oskarovcem, a ako je suditi po paparaco slikama koje svakodnevno objavljuju strani mediji, Dženifer nikad nije bila srećnija.

Njihovo pomirenje definitivno je obeležilo ovu godinu u industriji zabave, a dok se za njima prašine sve više diže, mnogi se prisećaju veze slavnog para u periodu sa početka 2000. godina.

Koliko je par tada bio u jeku popularnosti govori i činjenica da su bili prve zvezde koje su u medijima dobile zajednički nadimak - Benifer.

MEGA Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očigledno je da diva blista, te da nakon ljubavnog brodoloma sa Rodrigezom konačno možemo videti osmeh na njenom licu, a nedavno su ponovo uslikani na romantičnom putovanju u Kapriju koje nije prošlo bez paparaca, ali i lavine ljudi koji su ih u stopu pratili, ipak držeći se za ruke delovali su zaljubljeniji nego ikad.

U prošlosti, zaljubljeni par je često kupovao poklone jedno drugom i na taj način, nekada romantičan, nekada pomalo čudan za javnost, izjavljivao ljubav. Koliko su pokloni bili važni u njihovom odnosu, potvrđuje i zanimljivost da Ben, čak i nakon 19 godina,danas nosi sat koji mu je Dženifer poklon. Ipak, čini se da je Ben odneo pobedu kada je reč o originalnim poklonima.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, glumac je jednom prilikom svoju dragu obradovao daskom za ve-ce šolju prekrivenu draguljima. Ipak, Ben je za to imao vrlo šarmantan razlog.

"Dženifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje, čak i kad je reč o kupatilu", navodno je rekao Aflek jednom prijatelju, dok su američki mediji tih dana pisali "Za najbolju zadnjicu na svetu samo najbolje".

Za pomenutu dijamantsku dasku je izdvojio 105.000 dolara, a kako se pisalo u medijima, navodno ju je Ben sam dizajnirao.

Nakon njihovog raskida verdbe 2004. godine, nije poznato gde je završio ovaj više nego specifičan poklon, a budući da Ben Aflek svoj sat nosi sa sobom svuda kao amajliju, nimalo ne bi čudilo da Dženifer još uvek čuva dijamantsku dasku za ve-ce šolju koju krase rubini, safiri, biseri i jedan dijamat.

U galeriji pogledajte više fotografija zaljubljenog para:

printscreen/youtube, ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek