KIM I KANJE SE POMIRILI NAKON PORODIČNOG PUTOVANJA? Uslikali su je Vestovom koncertu, izvor otkriva šta stoji iza svega

Kim Kardašijan uslikana na koncertu Kanje Vesta, nakon što je par izgladio odnose na porodičnom putovanju i doneo odluku da dobro funkcionišu i budu prijatelji radi njihove dece.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da su bivši supružnici Kardašijan i Kanje Vest zakopali ratne sekire, tvrde poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Kanje i njegova bivša supruga pre nekoliko dana zajedno su otišli na porodični odmor u San Francisko, a očevici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode. Međutim, sa druge strane, mnogi su mišljenja da su se bivši supružnici pomirili i rešili da dobro funkcionišu zbog njihove dece koja su im ispred svega. Poslednje papraco fotografije ponovo su podgrejale priče o pomirenju.

Kim Kardašijan uslikana je u Atlanti na stadionu "Mercedes" gde je pružila podršku svom suprugu koji je promovisao svoj deseti album pod nazivom "Donda" koji je posvetio pokojnoj majci. Kim je u društvu njihovo četvoro dece i sestre Kloi Kardašijan bodrila Vesta u krcatoj areni.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Album je posvećen njegovoj majci Dondi koja je umrla 2007. godine, kao i njegovoj bivšoj partnerki Kim Kardašijan, odnosno tužnim događajima u njihovom braku", rekao je izvor blizak reperu za strane medije.

Isti izvor navodi da se Kanje slomio i da je plakao kao kiša kada je slušao pesmu o svom razvodu.

Profimedia Kim Kardašijan i Kanje Vest

"Govori o deci i pominje da je uzimala sve. Nakon što je pustio ovu pesmu, zastao je otprilike dva minuta i zaplakao. Bilo je zaista tužno", rekao je izvor za strane medije.

Kim se na događaju pojavila u crvenom kombinezonu, a mogli smo da vidimo da je i Kanje takođe bio odeven u istoj boji od glave do pete. 

Instagram