PROSLAVILA SE REKLAMOM ZA GRUDNJAK, ALI JASNO JE DA GA SAD NIJE NOSILA: Slavna manekenka i u 5. deceniji izgleda ZANOSNO

Eva Hercigova trenutno boravi u Kanu gde se pojavila na crvenom tepihu u izdanju je je mnoge oduševilo.

Roland Macri / KCS Presse / Profimedia

Prelepa Čehinja Eva Hercigova (48) stekla je svetsku slavu 90-ih, kada je snimila reklamu za legendarni Wonderbra, nakon čega je postala jedna od najtraženijih manekenki.

Eva je nakon toga nosila revije za sve vodeće dizajnerske kuće, krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa, bila je anđeo kompanije Victoria's Secret, a okušala se i kao glumica u nekoliko filmova, među kojima je najpoznatiji "Žena mog najboljeg prijatelja" iz 1998. godine.

Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako su dani najveće slave danas daleko iza nje, Eva je i dalje glavna zvezda gde god se pojavi, pa tako nije mogla proći nezapaženo na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, gde se pojavila bez grudnjaka.

Eva je za pojavljivanje na crvenom tepihu izabrala crno-belu kombinaciju. Naime, ona je nosila belu bluzu s potpuno otkrivenim leđima i dubokim bočnim prorezima koja je jedva obuzdala njene grudi, pa je tako iskusna manekenka uspešno je pokazala tačno onoliko koliko je htela.

Rizičnu bluzu kombinovala je sa šljokičastim pantalonama visokog struka koje su dodatno izdužile njene vitke noge.

Savršenu kombinaciju je zaokružila crnim sandalama sa tankim kaišićima, upečatljivim prstenjem i jednom efektnom narukvicom.

Sve vreme je strpljivo pozirala fotografima iz svih uglova, baš poput profesionalca kakva i jeste.

Instagram Eva Hercigova

Inače, Eva je majka trojice sinova, Georgea (13), Phillipea (9) i Edwarda (7), koje je dobila s partnerom, talijanskim poduzetnikom Gregorijem Marsiajem. Iza sebe ima jedan propali brak s Ticom Torresom, bubnjarom grupe Bon Jovi. Par je u braku proveo samo dvije godine, od 1996. do 1998., a Marsiaj joj je druga ozbiljna veza u životu.