ČUVENA "MAMADŽERKA" BEZ TRUNKE ŠMINKE: Uvek je sređena, a sad je krišom uslikana kako beži od paparaca

Kris Džener uslikali su paparaci kada je privatnim letom stigla u Los Anđeles, zbog čega joj nije bilo drago, pogotovo jer je do sada nismo mogli videti u ovako opuštenom izdanju, ali i bez šminke.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena "mamadžerka", odnosno Kris Džener, glava Kardašijan/Džener imperije, uglavnom je tip-top sređena od glave do pete.

Prepoznatljiva je po svojoj kratkoj crnoj kosi, a teško da ćete je u javnosti videti a da nije u nekom elegantnom izdanju koje uvek prati najnovije svetske modne trendove. Baš iz tog razloga, njeno poslednje pojavljivanje iznenadilo je sve.

Naime, Kris je snimljena na aerodromu u Los Anđelesu u društvu svog 25 godina malđeg dečka Korija Gembla, gde ih je čekao privatni automobil. 65-godišnja Kris očigledno je konačno odlučila, za promenu, da putuje u ležernijim izdanjima, pa je čak obukla i široku trenerku.

Međutim, nije bila preterano srećna kada je videla okupljene paparace, pa je pokušala da se sakrije iza velikih sunčanih naočara, ali i da što pre spakuju stvari u automobil.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače je poznata kao neko ko uživa u blagodetima plastične hirurgije, te iako se evidetno "dorađuje", ne možemo da sporimo da mamadžerka izgleda sjajno za svoje godine.

Shutterstock 

Podsetimo, Kris je sa 25 godina mlađim Korijem u vezi od 2014. godine, ali detalje njihovog odnosa kriju od očiju javnosti, pa se on čak i veoma retko pojavljivao u šou programu koji ih je proslavio - "Keeping up with the Kardashians".

Svojevremeno, Kori i njegova tajnovitost izazvali su pravu dramu kod Kardašijanki jer ih on nakon pet godina nije upoznao sa članovima njegove porodice. Čak su mu neki i otvoreno prigovorili po tom pitanju, između ostalih i reper Kanje Vest, uskoro i službeno bivši suprug Kim Kardašijan.

HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kris se prvi put udala sa 22 godine kada je pred oltar stala sa advokatom Robertom Kardašijanom, a zajedno su dobili četvoro dece. Razveli su se krajem 80-ih, a Kris je kasnije uplovila u vezu sa proslavljenim Olimpijcem Brusom Dženerom, koji je pre nekoliko godina promenio pol. Dobili su dve ćerke, Kendal i Kajli, a neretko se govorilo da je Krisin ljubavni život čak i zanimljiviji od rijalitija koji ih je proslavio.