DAMIANO JE OSVOJIO CEO SVET, A ONA MU JE NAVAŽNIJA U ŽIVOTU: Evo kako izgleda MAMA zgodnog Italijana

Damianova mama Rosela je prava lepotica, a mnogi su saglasni da su i pevač i njegov brat njena slika i prilika.

Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Nema šta do sada nismo saznali o Damianu Davidu. Počev od toga o čemu je maštao kao klinac, kako mu se zovu mačke, ko mu je brat i kako izgleda, potom sa kim se zabavlja...

Voleli ga ili ne, ne možete sporiti da je do sada pokazao i sjajno vaspitanje, iako je buntovnik, ali i da veoma poštuje žene. Mnogi su komentarisali da su njegovi roditelji odradili sjajan posao, te da ništa od toga ne bi bilo da svom sinu nisu usadili prave vrednosti.

Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia 

Baš iz tog razloga, obožavatelji su bili znatiželjni da saznaju kako mu izgledaju roditelji i čime se bave, a pogotovo majka, zbog koje kažu da je njena slika i prilika.

Damianova mama i otac bave se istim poslom, odnosno, stjuart i stjuardesa su. Zahvaljujući tome, i Damiano i njegov mlađi brat Jakopo proputovali su svet, a na mrežama se mogu naći retke fotografije, uglavnom iz Kine gde su proslavili jedan od praznika.

Rosela Skunjamiljo prelepa je žena divne duge kovrdžave kose i zaista, sličnost između nje i sinova je zaista velika. Damiano je često isticao da mu je ona najvažnija u životu, a još fotografija lepe Rose, kako joj tepa, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Damiano David majka