NISMO ZNALI DA MAJKL DAGLAS IMA OVAKO ZGODNOG SINA: Skinuo se nasred ulice i priredio prolaznicama šou za pamćenje

Najstarijeg sina proslavljenog glumca Majkla Daglasa nedavno su slikali paparaci nasred ulice kada je skinuo majicu, a radoznale prolaznice nisu mogle da skinu pogled sa njegovog mišićavog tela i tetovaža.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najstariji sin glumca Majkla Daglasa godinama je punio novinske stupce, ali ne zbog glume kojom se bavi kao njegov slavni otac, već uglavnom zbog, blago je reći, problematičnog ponašanja.

42-godišnji Kameron Daglas iako je krenuo očevim, ali i dedinim stopama (deda mu je bio slavni glumac Kirk Daglas) nije ostvario neke zapaženije uloge, a javnost ga pamti po pojavljivanju sa obojicom u drami "Sve ostaje u porodici", a potom samo sa ocem u filmu "Zlatni dečaci".

"Zlatni dečaci", film u kom je Kameron Daglas igrao uz svog oca Majkla Daglasa  Youtube

Odrastao je u bogatoj i uglednoj porodici uz brojne privilegije. Međutim, kako to uglavnom ide sa decom bogatih i slavnih (čast izuzecima), još tokom tinejdžerskih dana počeo je da uzima kokain, a nakon dvadesete i heroin.

Otuđio se od porodice, i zapravo uništio sjajan glumački start, ali i karijeru di-džeja, čime se isto bavio. Usledilo je dilovanje drogom, da bi mogao da priušti da je konzumira, a potom je preveo 7 godina u zatvoru od čega je dve bio u samici.

Kada je pušten na slobodu, otišao je rehabilitaciju i rešio se zavisnosti, a o svemu je progovorio u memoarima "Dug put do kuće".

AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, upravo ti memoari narušili su već poprilično poljuljane porodične odnose. Kameron je u knjizi otkrio brojne tajne, kao i to da je njegova majka Deindra pronašla paketić marihuane kod njegovog oca Majkla i pokazala mu je. 

Ali jedna od najstrašnijih stvari koje je izneo u javnost bila je to da je njegov rođeni otac navodno naredio da ga kidnapuju i prisilno odvedu na rehabilitaciju koja tada nije bila baš uspešna. Opisao je još neke momente iz detinjstva, i otkrio da se veoma plašio nezgodne naravi njegovog oca koji je često znao da bude i nasilan.

Danas, Kameron živi daleko mirniji život, a od 2016. godine je u vezi sa brazilskom glumicom Vivien Tibs (43) sa kojom je dobio trogodišnju ćerku Luu i petomesečnog sina Rajdera.

printscreen/instagram 

Redovan je u teretani, a paparaci su ga nedavno uslikali na ulici kada je slučajnim prolaznicima priredio pravi šou.

Naime, Kameron se skinuo nasred ulice i tako šetao od prodavnice do auta, paradirajući tetovažama i isklesanim torzom. Dame nisu mogle da skinu pogled sa njega, a mnogi su komentarisali da je u formi života.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, nakon što su fotografije preplavile mreže, mnogi su došli do zaključka i da je konačno izgladio narušene odnose sa svojim ocem, jer je primetna nova tetovaža upravo sa njegoim likom koja ide preko glavnog dela torza.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako kameron izgleda danas, a kako je izgledao nekad pogledajte u galeriji ispod:

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kameron Daglas, sin Majkla Daglasa