PRE BRAKA SA NJOM MAMIO JE UZDAHE ŽENA: Serena oduševila bujnim oblinama, a svi se pitaju šta se desilo njenom mužu?

Teniserka je poraz na French Open-u iskoristila za odmor za porodicom.

FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Teniserka Serena Vilijams stigla je pre nekoliko dana u Francusku na turnir French Open, ali nažalost, nije uspela da se plasira dalje u takmičenju. Međutim, poraz u tenisu nije bio razlog da ne iskoristi benefite prelepih francuskih plaža na jugu i uživa sa porodicom.

39-godišnja teniserka se pojavila u jednodelnom kostimu koji je naglasio njenu figuru, a slobodno možemo reći da je njen kupaći kostim savršen za dame sa oblinama, te nije loše da birate ovakve modele ukoliko želite nešto u čemu ćete izgledati šik i trendi čak i na plaži.

Sa njom je bio i njen suprug Aleksis Ohanian, s kojim je razmenjivala nežnosti u pauzama od kupanja, a sa njima je bila njihova trogodišnja ćerkica Olimpija.

Profimedia 

I dok je sa jedne strane Serena ostala dosledna sebi, mnoge je iznenadio pomalo zapušten Aleksisov izgled, duža kosa i nekolicina kilograma viška, a takvog do sada nismo imali priliku da ga vidimo.

Javnost ga je zapamtila kao uglađenog intelektualca, pa je ova promena sve iznenadila, a sa druge strane, biće da su se samo malo više opustili u karantinu, uostalom, kao i većina.

Podsetimo, par se navodno upoznao na doručku u jednom hotelu u Rimu na kom se Ohanian, koji je jedan od osnivača Reddita pojavio mamuran. Njihova ljubavna priča zvanično je započeta na leto 2015. godine. Godinu kasnije kleknuo je ispred bazena na kom su se i upoznali, a glamurozno venčanje održano je krajem 2017. godine, dva meseca nakon rođenja njihove ćerkice Aleksis Olimpije.

Aleksis je često znao da se šali da iako je milijarder, ljudi ga i dalje zovu "Sereninim suprugom", a često je izjavljivao u medijima koliko voli svoju suprugu.

Serena često svojom pojavom privlači pažnju medija čak i kada nije na teniskim turnirima, a nedavno je razlog tome bilo prijateljstvo s vojvotkinjom od Saseksa - Megan Markl.

Serenino i Meganino prijateljstvo seže iz vremena pre nego što se ona udala za princa i često su isticale kako su jedna su drugoj ogromna podrška, a teniserka je bila i na njihovom raskošnom venčanju.