BRITNI SPIRS PODELILA STARU FOTKU SA SINOVIMA: Svi su u čudu kada vide koliko su porasli

Danas ovi preslatki dečaci nisu više mali, iako ih se svi sećamo iz najmlađih dana

Wanted

Pop zvezda Britni Spirs od 2004. do 2007. bila je u braku s Kevinom Federlinom, a zajedno su dobili dva sina.

Šona, je rodila 2005. godinu dana kasnije Džejdana. Uz brojne skandale koje je pevačica proživljavala te godine, jedan je bio povezan i s decom. Naime, svi se sećamo skandala kada je Šona sa samo četiri meseca držala u krilu dok je vozila automobil.

Nakon što su fotke dospele u javnost, digla se velika buka, a ona je tada izjavila kako je istu stvar radila sa svojim ocem.

Tada je privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima, a godinama nakon se zbog toga s bivšim suprugom vukla po sudu. Na kraju je 2019. godine 70 posto starateljstva pripalo Kevinu, a 30 posto Britni.

Danas ovi preslatki dečaci nisu više mali, iako ih se svi sećamo iz najmlađih dana. 15-godišnji Šon Preston i 14-godišnji Džejden već su veliki dečaci, a sada je Britni objavila fotku s njima dok su još bili klinci. "Rodila sam kao jako mlada...

Na svaki bazen na koji smo odlazili za vreme turneja, sva su deca dolazila k meni jer sam uvek nosila najviše igračaka. Zaista sam bejbi mama", napisala je u opisu fotke, a mnogi su joj pisali da je odlična mama. Više slika pop princeze i njenih sinova pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram/prestonandjayden Britni Spirs i njeni sinovi