JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA? Pevačica zavela zgodnog Hrvata

Dečko Jelene Rozge je glavna tema u regionu jer je šuškanje da postoji poseban čovek u njenom životu, postalo još glasnije.

Instagram

Nakon ljubavnog brodoloma sa poznatim zavodnikom Stjepanom Hauserom, Jelena Rozga nikoga nije predstavila kao svoju novu ljubav, zato je javnost veoma znatiželjna kada je njen emotivni status u pitanju.

Sada se sve više šuška da je zgodna Splićanka uplovila u vezu sa poznatim hrvatskim kuvarom Ivanom Pažaninom.

Mediji su ih spajali, oni su demantaovali, a Tonči Huljić je ove godine u martu u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' izjavio da bi Jelena Rozga i jedan od omiljenih kuvara Ivan Pažanin bili idealan par.

A, kako kaže stara narodna poslovica: 'Gde ima dima, ima i vatre'. Naime, Story.hr od izvora bliskog 43-godišnjoj Jeleni i 36-godišnjem Ivanu preneo je da su njih dvoje već neko vreme srećni i zaljubljeni.

U spomenutoj emisiji, mužički producent Tonči Huljić je izjavio kako misli da je Rozgi vreme za udaju, a takođe je primetio kako je i Pažanin slobodan i da bi i on uskoro mogao da se ženi, a sada se čini kako su te šale na njihov račun itekako bile opravdane.

Novi par ove navode nije ni potvrdio ni demantovao, a ostaje da se vidi u kom smeru će se sve odvijati.

Inače, nakon što je prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom 2017., Jelena javno nije ljubila ni jednog muškarca, a čini se kako joj je srce sada osvojio sugrađanin. I Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.