Da u svom inboksu pronađete ljubavnu poruku od slavne ličnosti koju obožavate, da li biste u tako nešto poverovali?

Jedna žena jeste, a koliko ju je "izdaja" zabolela govori i to što je rešila da "presavije tabak" i tuži lažljivca koji joj je obećao brak. Naravno, to ne bi bilo toliko čudno da "lažljivac" nije, ni manje ni više, nego princ Hari glavom i bradom.

Naime, iako je većini jasno da je na društvenim mrežama jako veliki broj lažnih profila, to očigledno još uvek ne shvata advokatica iz Indije kojoj je, kako tvrdi, princ Hari obećao da će je oženiti. 

Palvinder Kaur tužila je princa i tražila da ga Viši sud u Harjani uhapsi, jer joj je putem društvenih mreža obećao da će se oženiti njom, a zatim je to prekršio. Palvinder tvrdi da se neko vreme dopisivala s njim kada je rekao da želi da se venčaju.

Advokatica je zatražila da se za Harijem raspiše međunarodna poternica kako ne bi odložio obećanje. Takođe je tražila da se njegovom ocu, princu Čarlsu, napiše da su vereni i da se nije oženio njom, iako je rekao da će to učiniti.

Sud je sve to odbacio, objasnivši da nije dokazala da razgovara sa pravim princem, ali su pokupšali i da je upozore na opasnosti lažnog predstavljanja i prevara ljudi na društvenim mrežama.

Advokatica je na sudu rekla da nikada nije bila u Velikoj Britaniji niti je uživo upoznala Harija, ali da je i dalje ubeđena da je razgovarala sa pravim Harijem. 

Jedino nas zanima, šta o svemu tome misli Megan Markl i kako bi reagovala na info da je njen dragi zaprosio nekog drugog. Šalu na stranu, nadamo se da je Palvinder ipak shvatila da je prevarena, a sledeći put kada vidite poruku od celebrity crush-a u inboxu, možda bi ipak prvo trebalo da proverite da li se zaista radi o toj osobi.