Koliko god je internet prodaja u poslednje vreme unapređena, ovo je još jedan dokaz da neke stvari ili živa bića ne treba poručivati preko iste. Dobro ste pročitali, živa bića.

Sara Vuds, popularna bjuti influenserka, odlučila je da svog kućnog ljubimca izabere na Instagram stranici ruske odgajivačnice. Sara je odabrala belo štene, ni ne sluteći na ishod koji je usledio.

Kako navode strani mediji, štene je putovalo 30 sati, a vidljive posledice su Saru ostavile bez teksta. Štene je stiglo u jako lošem stanju, prekriveno izmetom, izgladnelo i žedno, a samo nekoliko dana posle, uginulo je.

Proživljeni stres učinio je svoje, a Sara Vuds ističe da oseća krivicu za njegovu sudbinu.

„Štene je stiglo neuhranjeno i prekriveno svojim izmetom. Stiglo je usred noći u nekom kombiju prepunom drugih štenaca“, rekla je Sara u videu koji je objavila na Instagramu.

Osim toga, Sara je otkrila da je štene koštalo oko tri hiljade funti, a potom je istakla da ne može da veruje da za 30 sati puta, štene nije dobilo hranu i vodu. Odlučila je da ga odvede kod veterinara, kada je štenetu predviđeno da će živeti još dva meseca.

Ipak, štene je uginulo nakon dva dana.

„Moja jedina greška bila je što sam kupovala od neprovere odgajivačnice. Osećam se strašno krivom što sam doprinela smrti jednog malog bića i znam da će ljudi koji imaju više iskustva sa psima pitati da li je moguće da sam bila toliko glupa da sam kupila štene bez ikakvog istraživanja.  Da, osećam se jako glupo“, priznala je Sara u videu.