Unazad nekoliko meseci Netflix je ponudio poprilično dobre, ali i uznemirujuće dokumentarce s fokusom na prirodu. Naime, koliko je ljudska ruka uticala na zagađenje, šta po tom pitanju možemo učiniti, ali i kako funkcioniše prirodni svet najbolje zna čuveni Dejvid Etenborogh koji je ponovo udružio snage s najpoznatijom striming platformom i kreirao dokumentarac koji sigurno neće proći nezapaženo!

‘Life in Color with David Attenborough’ je ime novog dokumentarca koji će biti dostupan za gledanje od 22. aprila u formi dokumentarne serije. Reč je o još jednom zanimljivom pogledu na svet koji nas okružuje, a Dejvid ovog puta gledaocima će pokušati da približi kako to životinje vide i zašto su boje važan faktor u njihovoj komunikaciji, ali i preživljavanju. Ovaj dinamičan dokumentarac uvodi nas u živopisan svet koji će životinje usputnom posmatraču približiti na jedan drugačiji način i otvoriti neke nove vidike i prošiti znanja.

Budući da je poslednjih godina čovek pokazao veliko nerazumevanje prema prirodi, pa u skladu s tim životinjama, krajnji je trenutak da se do kraja upoznamo s bićima s kojima delimo planetu Zemlju i pokušamo živeti u zdravoj simbiozi koja nikome nije na štetu, već naprotiv!

Do službenog izlaska dokumentarne serije, u nastavku donosimo trejler koji će vas sigurno motivisati da je gledate: