Izdvojili jako dobre serije koje imaju pozitivne reakcije i od publike i od kritike, a koje su vam možda prošle ispod radara.

SNOWFALL

‘Snowfall’ je sa svojom četvrtom sezonom oduševila kao i sa svakom sezonom dosad. Drama smeštena početkom epidemije „crack“ kokaina u Los Anđelesu 1980-ih i njegov konačni radikalni uticaj na kulturu kakvu poznajemo. Priča prati brojne likove se putevi nasilno spajaju. U četvrtoj sezoni, privukavši pažnju cele nacije, losanđeleska policija preusmerava ozbiljan novac i resurse u „rat protiv droge“. Protagonist Franklin biće prisiljen izaći iz senke kako bi pokušao vratiti kontrolu nad svojim poslom i okončati rastuće nasilje među uličnim bandama pre nego što se razvije u rat.

BEHIND HER EYES

Iako je neko vreme bila jedna od gledanijih u Srbiji, ako ste je propustili definitivno to nadoknadite ovih dana. ‘Behind Her Eyes’ radili su producenti serije ‘The Crown’, a nastala je po romanu Sarah Pinborough. U fokusu je Simona Brown, samohrana majka koja ima novi posao asistentkinje psihijatra Toma Batemana. Njih dvoje započinju aferu što će uzrokovati niz spletki – jer Tom je oženjen za Eve s kojom je Simona sve bliža. Ljubavni trougao eskalira na jeziv način.   

COBRA KAI

Cobra Kai naslov je koji ste možda propustili na Netflixu, a ima odlične recenzije i reakcije publike. A priča koja je zapravo nastavak kultne franšize ‘Karate Kid’, ima već svoje tri sezone. Nova se oslanja na elemente priče iz drugog ‘Karate Kid’ fila iz 1986. godine u kojem je Daniel otputovao u Japan kako bi nastavio da trenira. U trećoj se sezoni lik Williama Zabke mora nositi s emotivnim rolerkosterom nakon događaja iz druge sezone, a Daniel otkriva mračne tajne o svom prijatelju i nekadašnjem mentoru Mr. Miyagiju.

THE SERPENT

Druga ovogodišnja Netflixova serija o ubici, ali ovoga puta smeštena u sedamdesete godine prošloga veka. Iako ne toliko popularna kao Lupin, ova serija ipak je prikovala mnoge uz ekrane i zbog specifičnog detalja da je snimljena prema istinitoj priči. Charles Sobhraj, hladnokrvni serijski ubica, ubijao je najčešće mlade zapadnjačke hipije, kako bi im uzimao identitet i bavio se pljačkama i ostalim kriminalnim delima. Osam epizoda ove dobre serije možete pogledati na Netflixu.

TOP BOY

Jedna od serija koja će vas odvesti u onu mračniju stranu Londona u kojoj se sve vrti oko kriminala, dilovanja droge i ostalih ilegalnih radnji. S modernim soundtrackom i svakodnevnim životnim pričama aktera koji se bore na nekoliko frontova, ova serija nažalost je poprilično dobar prikaz velegradskog podzemlja.