Avanture porodice Adams obeležile su odrastanje mnogih generacija: od crno belog prikaza bizarne porodice, pa do animiranog rimejka objavljenog prošle godine, premisa je uvek ista; oni su nesvakidašnja familija za kojom se svi okreću.

Možda najupečatljiviji lik je malena Sreda Adams, mala devojčica čiji je humor crn poput njene boje kose. Netfliks je sada najavio seriju koja će u potpunosti biti posvećna njoj.

Seriju su najavili snimkom scena u kojima Sreda pravi zvrčke: na primer, kada je rešila da ispriča pravu priču o američkom Danu zahvalnosti i tom prilikom zapalila kamp, kada je ujaka koristila kao metu za gađanje lukom i strelom… i naravno, svim mučenjima brata Pagslija. Njega je pokušala da ispeče na otvorenom plamenu, sprži u električnoj stolici…

Uprkos svemu, jasno je zbog čega je Sreda mnogima omiljeni lik, pa jedva čekamo da vidimo kako će izgledati serija u kojoj ona ima glavnu ulogu.

U najpoznatijoj filmskoj adaptaciji čuvenog stripa nju je oživela Kristina Riči. Ne zna se ko će je igrati u novoj verziji, ali da će biti dobra jasno je po tome što je za nju zadužen čuveni Tim Burton.