Kada se na Netfliksu pojavila serija "Bridgerton", teško da su i mogli da zamisle popularnost koju je doživela širom sveta. Sa nestrpljenjem se čekala svaka nova epizoda, a uz vrele scene, publika jedva da je disala. 

Zato su svi i bili oduševljeni kad se saznalo da se snima druga sezona. Međutim, sad je jedna od najvećih zvezda i omiljenih likova "Bridgertona" potvrdio da neće biti deo postave. 

U pitanju je Rege-Žan Pejdž (31) koji je publiku oduševio ulogom vojvode Hastings, a sada je jednim potezom na Instagramu slomio srca mnogih žena.

"Vožnja života! Bila mi je apsolutna čast biti vaš vojvoda. Neverovatna ekipa serije ispred i iza kamera bila je odlična i čast mi je što sam bio deo te porodice. Sve je bilo i više od onoga što sam mogao da očekujem. Ljubav prema tome je ogromna i samo će nastaviti da raste", napisao je na Instagramu Rege-Žan.

Naravno, usledili su komentari, a obožavatelji su mahom pisali da bez njega ništa neće biti isto. "Nedostajaćeš nam", "Budimo iskreni, samo zbog tebe smo gledali Bridgerton", "Nemoj to da radiš, još uvek možeš da se vratiš!", "Koga treba da tužimo da bi te vratili?"... samo su neki od komentara ispod posta, a mnoge je i zanimalo ko će ga zameniti u seriji. 

Vesti je potvrdio i Netflix, a mnogi su tužni jer im je njegova uloga bila jedna od najdražih u "Bridgertonu". Objavljeno je i kako će Dafne, koju je odigrala Fibi Dinevor, i dalje biti predana sestra i majka.

Rege-Žan, koji je poznat i po ulozi advokata u seriji "Za narod", priznao je ranije u intervjuima da je romantičan i da je veliki obožavatelj romanse kao koncepta. "Romantika je predivna stvar i treba nam je više u svetu. Većina stvari su u suštini ljubavne priče, što možda deo ljudi ne shvata", ispričao je glumac koji trenutno živi na relaciji između Londona i Los Anđelesa.

bridgerton
screenshoot youtube 

Sve popularniji glumac nedavno je otkrio i da je u vezi, što je ranije uspešno skrivao od javnosti. Britanski mediji preneli su da je u ljubavi sa poluprofesionalnom fudbalerkom Emili Braun.