"Lupin" je jedna od onih serija koja je izazvala apsolutno oduševljenje već s prvom epizodom. Upravo zato nimalo ne čudi što su obožavatelji širom sveta nestrpljivi po pitanju druge sezone, ali stižu dobre vesti i to u vidu trejlera koji najavljuje novu sezonu za koju je već sad jasno da će biti jednako dinamična i intrigantna baš kao i prva.

Serija "Lupin" često je proglašavana naslednicom "La Case de Papel", ali vrlo brzo ovaj naslov dokazao je kako je reč o odličnoj priči koja zaslužuje lično priznanje. "Lupin" je kriminalistička serija čija se radnja bazira na pljački, a poveznicu deli s jednom od najpoznatijih francuskih knjiga o Arsenu Lupinu autora Mauricea Leblanca iz 1905. godine. Glavni protagonist, Assane Diop, uz pomoć nekoliko saradnika planira da ukrade skupocenu ogrlicu.

Ono što kod ove serije pre svega osvaja je činjenica da radnja osim napetog elementa pljačke krije i jednu drugačiju pozadinsku ideju.

Iako se tačan datum izlaska druge sezone za sada još uvek ne zna, s obzirom na to da je kraj prve sezone otvorio brojna pitanja, ali i veliko zadovoljstvo obožavatelja, ne sumnjamo da ćemo uskoro uživati u novim sjajnim minutama ove fantastične serije!