Od pop dive Maraje Keri (52), navikli smo da bude teatralna u svemu, ali čini se da je ovog puta prevazišla i samu sebe.

Naime, poznata pevačica objavila je na svom Instagram profilu video na kom prima vakcinu protiv korona virusa, a njena reakcija ostavila je sve u suzama. Ali od smeha!

Naime, Maraja se vakcinisala i postavila snimak kako bi inspirisala i svoje obožavatelje da urade isto, a video je za samo jedan dan videlo skoro 3 miliona ljudi. 

Naime, pevačica je snimak počela pričom kako je nervozna, i pokušala da prenese svoja osećanja pred medicinskim osobljem očekujući prvu dozu vakcine. 

U trenutku kada ju je medicinska sestra ubola u ruku, Keri je vrisnula, a uz najavu je napisala da je tonalitet vriska prvi neželjeni efekat vakcine.

 - Nus pojava vakcine: G6 tonalitet - napisala je u opisu videa.

Svojim činom uspela je da nasmeje brojne obožavaoce na Instagramu, ali i da podstakne burnu raspravu o vakcinaciji. Naravno da su se u komentarima našli i brojni anti-vakseri, optužujući je da ne brine za svoje obožavatelje i zaklevši se da nikada neće sami primiti "otrov".

Ipak, reakcije su uglavnom bile pozitivne, a sledbenici su joj čestitali na hrabrosti i kreativnosti, nazivajući je kraljicom.