Nakon brojnih optužbi za neprikladno ponašanje i stvaranje toksične atmosfere na snimanjima emisije, slavna voditeljka Elen Dedženeris i dalje je na meti mnogih. Primorna da sluša mnogobrojne prekore zbog dvosmilenih intervjua koje je radila sa javnim ličnostima, Elen je zatražila da se pokrene istraga, nakon čega je svojim producentima dala otkaz. Onima koji su dobili optužbe za seksualno uznemiravanje.

Među mnogobrojnim slavnim ličnostima koje su gostovale u najpopularnijoj emisiji „The Ellen Show“, bila je i pevačica MarajaKeri. Tada je njeno gostovanje izazvalo mnogo pažnje zbog poteza koji je napravila voditeljka. Naime, s obzirom na to da su se te godine pojavile informacije da je Maraja u drugom stanju, Elen je odlučila da joj ponudi čašu šampanjca i na taj način proveri istinitost ovih navoda.

Korisnici društvenih mreža su se prisetili ovog gostovanja i ponovo masovno počeli sa šerovanjem istog. Tim povodom, MarajaKeri je istakla da se nerado seća tog momenta.

„Sve što mogu da kažem je da mi je u tom trenutku bilo izuzetno neprijatno. Zaista mi je bilo teško da se izborim sa posledicama“, rekla je Maraja u jednom intervjuu i dodala:

„Nisam bila spremna da razgovaram o tome, jer sam izgubila bebu. Ne želim da dodajem so na ranu, ali nisam bila zadovoljna tom situacijom“, rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom otkrila da su njen suprug i ona na odmoru saznali da su izgubili dete.

"To je bio šok za oboje i ovo iskustvo odvelo nas je na vrlo mračno i teško mesto. Kada se to dogodilo, nisam ni mogla ni sa kim da pričam o tome. Nije bilo lako", priznala je tada Maraja.