Tipično je za makeup trendove da doći u i odu iz mode, ali se to mnogo ređe dešava sa proizvodima. Stvari poput pudera, bronzera, korektora ili rumenila su konstantni i menja se samo način na koji ih upotrebljavamo.

Banana puder je sa druge strane potpuno pao sa radara kada je njegovo mesto zauzeo transparentni puder, ali sada se vraća. On je oduvek bio tajno oružije mnogih profesionalnih šminkera i uz njegovu pomoć možete oživeti i prosvetleti lice. Za razliku od transparentnih belih puder koji mogu ostaviti sivkast veo na koži, posebno onoj tamnijoj, žuti puderi su mnogo univerzalniji. Ključ je da odaberete dobru nijansu žute za vaš ten i ovaj puder će učiniti magiju!

Još od čuvenog Ben Nye Luxury Banana Powder pudera koji je zaludeo ceo svet, mnogi brendovi su lansirali svoje verzije pa je postepeno sve utihulo. Nedavno je Maybelline predstavio novi proizvod pod imenom Lasting Fix Banana Translucent Setting Powder i rekli bi smo da se trend žutih prahova vraća!

Ovo je lagani, transparenti prah za setovanje šminke. On će prosvetleti vaše lice i učiniti da vam tečni puder traje ceo dan. Lako se blenda, daje mat finiš i neće ostaviti odsjaj od blica kad želite da se slikate!

Da li ste i vi fan žutih pudera ili želite da ih probate?