Samo šest meseci ljubavne veze bilo je dovoljno da se toliko priča o njoj. Maraja Keri i Eminem bili su zajedno 2001. godine, a iako nikada ne postoji srećan kraj, u slučaju popularnog para odnos se završio vrlo turbulentno. Poznati reper, tekstopisac i producent je u pesmi „The Warning“ otkrio, ne tako lepe, detalje o pevačici. 

Da li je knjiga Maraje Keri uzvraćen udarac bivšem partneru?

Popularna pevačica već duže vreme piše knjigu o svom životu, koja će nositi naziv „The Meaning of Mariah Carey“, a strani mediji pišu da Eminem strahuje da će njegova bivša devojka otkriti detalje o njegovom seksualnom životu.

Ove informacije potvrdila je pevačicina prijateljica Da Brat.

„On nikada nije bio u krevetu sa njom. Nije bio sposoban za seksualni odnos. Uvek je bio previše uzbuđen da do odnosa nije moglo ni doći. Imali su veoma toksičan odnos“, rekla je ona i dodala:

„Eminem je svestan da će Maraja izneti loše stvari o njemu. On je uvek bio nesiguran u sebe kada je ljubav u pitanju. Maraja to zna i sigurno je da će objaviti koliko je sebičan ljubavnik“, rekla je Marajina prijateljica.

Podsetimo, Maraja je snimila spot za pesmu „Obsessed“ a ovako su glasili stihovi kojima se obraćala Eminemu koji ju je takođe nekoliko puta pominjao u negativnom kontekstu:

„Zašto si tako opsednut mnome?
Volela bih da znam što lažeš da smo bili zajedno
Kada svi znaju i jasno je da se ložiš na mene?
O, konačno se našla neka koju ne možeš da impresioniraš,
I da si poslednji čovek na Zemlji, ne bi dobio ono što želiš“.