Nakon što je javnost saznala da je proslavljena skijašica Lindzi Von raskinula veridbu sa poznatim Hokejašem PK Subanom, mediji je prate u stopu.

Sada je uslikana ispred popularnog restorana "The Bugalow" u santa Moniki dok je čekala da joj dovezu automobil. 

Skockana za subotnji izlazak u crnim čizmama na petu i ultra kratkoj haljinici koja je otkrivala njene izvajane noge, zračila je samopouzdanjem i bila je očigledno i više nego dobro raspoložena. 

lindzi von izgled
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izgleda da raskid dugogodišnje veze dobro podnosi, a zanimljivo je da su se skijašica i proslavljeni NHL igrač verili samo godinu dana nakon upoznavanja  2018. godine. 

Međutim, u decembru 2020. godine, poznati par je otkrio da su im se putevi razišli, kao i da će ostati prijatelji, a tom prilikom su i zamolili medije za poštovanje. 

"Tokom poslednje tri godine, PK Suban i ja smo imali prelepe zajedničke trenutke. On je predivan i nežan muškarac kog poštujem celim svojim bićem. Ipak, nakon dugog razmišljanja, odlučili smo da se naši putevi raziđu. Uvek ćemo biti prijatleji i molimo medije da poštuju našu privatnost neko vreme", poručila je tada skijašica u "penziji".

Pre njega bila je u vezi s brojnim profesionalnim sportistima. Od 2007. do 2013. bila je u braku sa skijašem Tomasom Vonom, a 2012. je upoznala Tajgera Vudsa, igrača golfa s kojim se viđala sve do 2015. 

Von je bila u vezi i sa pomoćnim trenerom NHL lige Kenanom Smitom punih godinu dana, a raskid su objavili u decembru 2017. godine.

Ostaje da vidimo da li je misteriozni muškarac sa kojim je snimljena ispred restorana njena nova ljubav ili je samo reč o prijatelju.