Bred Pit možda ređa pobede na sudu protiv Anđeline Džoli, ali kada se radi o privatnim stvarima, tu nema toliko sreće. 

Poznato je da glumac nema najbolje odnose sa decom koju deli sa bivšom suprugom, a mnogi ga optužuju da je na naslednike dodatno zaboravio od kako je uplovio u odnos sa 29 godina mlađom Ines de Ramon. 

Iako je par zajedno preko godinu dana, izabranicu još uvek nije upoznao sa decom, niti navodno ima nameru, mada se postavlja pitanje i da li je tako nešto moguće, s obzirom da su ga se neki naslednici javno odrekli. 

Breda Pita se odrekla još jedna ćerka.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prvi je to uradio usvojeni sin Medoks oko kog se i posvađao sa Anđelinom u avionu, nakon čega je navodno došlo do fizičkog sukoba. U odbranu brata stao je nešto mlađi, takođe usvojeni sin Paks koji se svojevremeno javno oglasio na Instagramu i nazvao sog oca "smećem". 

Medoks se odrekao oca.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

Paksov stori posvećen ocu.
Instagram 

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Potom je usledio novi problem za Pita, kada ga je novinar iznenadio vešću da je njegova usvojena ćerka upisala fakultet. Sudeći po reakciji, glumac nije znao da je Zahara na koledžu, a malo potom usledila je i njena "osveta", kada se javno predstavila samo kao Zahara Džoli

Anđelina sa decom koja su se odrekla oca Breda Pita
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, sada se čini da isto mišljenje deli i jedna od biološke dece Pita i Džolijeve, 15-godišnja Vivijen

Sve je razotkrio plakat za predstavu "The Outsiders" na kojoj je radila sa majkom. Ona je potpisana kao jedna od producentkinja, međutim, prezime je ono što je mnogima "bolo" oči.

Vivijen se odrekla oca.
Darla Khazei / INSTAR Images / Profimedia 

Vivijen je potpisana samo kao Džoli, bez prezimena oca. Za sada nije poznato da li je tinejdžerka i zvanično promenila prezime.

Takođe, nije poznato ni da li drugi blizanac Noks deli mišljenje sestre. Za sada se čini da samo najstarija biološka ćerka Šajlo ima korektne odnose sa ocem, no pitanje do kada će to biti tako, s obzirom da pojedini izvori tvrde da Anđelina na sve načine pokušava da okrene decu protiv oca. 

Ostaje samo da vidimo da li će se situacija promeniti, i da li će Pit ikada uspeti da ostvari kontakt sa decom i popravi narušene odnose.

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Pročitajte još: JEDINO DETE KOJE VOLI BREDA: Želi da pobegne od majke, sad kad se zna da su braći i sestrama pravi očevi drugi ljudi

Bonus video:

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!